Λειτουργία της EPIDOSIS μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας του COVID19

cover_78743ca0faad5546f8917a4486551037

Θεσσαλονίκη, 05.05.2020

Αγαπητοί πελάτες και αξιότιμοι συνεργάτες,

Στην εταιρία EPIDOSIS μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τη σταδιακή μετάβαση στην κανονικότητα, βρισκόμαστε ξανά σε θέση να σας υποδεχθούμε στα γραφεία μας, στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, τηρώντας πάντα τους κανόνες και τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχουν ορισθεί από την πολιτεία. Ειδικότερα, βάσει των τετραγωνικών μέτρων των γραφείων και του προσωπικού που βρίσκεται εντός αυτών θα είμαστε σε θέση να σας υποδεχόμαστε:

Στη Θεσσαλονίκη: έως 3 άτομα πέραν του προσωπικού

Στην Αθήνα: έως άτομα πέραν του προσωπικού

Λόγω των περιορισμών σας συνιστούμε να επισκέπτεσθε τα γραφεία μας κατόπιν ραντεβού ή προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας, για την αποφυγή αναμονής και παραμονής στους εξωτερικούς χώρους των γραφείων μας.

Συγχρόνως, όπως και κατά τη διάρκεια της γενικής απαγόρευσης, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας και online, για να διεκπεραιώσουμε κάθε αίτημά σας:

  • Tηλεφωνικά: 2310 477725 & 210 7264080
  • Имейл: marketing@epidosis.gr
  • Skype: Αναζητήστε – EPIDOSIS

Επιπλέον, διαθέτουμε για όσους προσέρχονται στους χώρους μας, απολυμαντικό χεριών, γάντια μιας χρήσεως, εάν το επιθυμούν, ενώ συστήνουμε στους πελάτες μας τη χρήση μάσκας προσώπου κατά την παραμονή τους στα γραφεία μας.

Παράλληλα, για λόγους προληπτικούς, για οποιοδήποτε έγγραφο επιθυμείτε να μας επιδώσετε μπορεί να το τοποθετήσετε στο γραμματοκιβώτιο, ή έξω από την είσοδο των γραφείων μας. Επιπλέον, για κάθε έγγραφο που πρέπει να σας παραδώσουμε, το πραγματοποιούμε με τη χρήση υπηρεσίας ταχυμεταφοράς (courier).

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι όλα τα στελέχη και τα μέλη της ομάδας της EPIDOSIS κατά τη διάρκεια της εργασίας τους τηρούν αυστηρά τους κανόνες προφύλαξης, διαθέτοντας απολυμαντικά και γάντια μιας χρήσεως, ενώ οι χώροι αερίζονται και καθαρίζονται τακτικά.

Μπροστά σε αυτά τα νέα δεδομένα, στην εταιρία EPIDOSIS θεωρούμε χρέος μας να αναλάβουμε για άλλη μια φορά δράση και να συνδράμουμε κι εμείς από την πλευρά μας στην προστασία της υγείας των πελάτων, των συνεργατών μας, καθώς κι όλων των εργαζομένων μας. Για το λόγο αυτό εφαρμόζουμε τους πρωτόκολλα ασφαλείας, τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και παραμένουμε αισιόδοξοι ότι με τη συνεργασία όλων θα προχωρήσουμε στη μετάβαση μιας κανονικότητας έστω και με νέα δεδομένα.

Εκ μέρους της εταιρίας EPIDOSIS

 

Με εκτίμηση,

Χρήστος Γιοβανούδης

CEO EPIDOSIS

 

#EpidosisExpandYourBusiness

#menoumeasfaleis

Оставете коментар

Трябва да сте влезли в системата, за да публикувате коментар.
предпочитания за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, браузърът ви може да съхранява информация за различни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените настройките си за поверителност. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои бисквитки може да доведе до ограничаване на функционалността на уебсайта.