Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

ΕΝΕΡΓΕΙΑ // ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ // ΝΕΤ ΜΕΤΕRΙΝG

Γιατί να επιλέξετε την Ηλιακή Ενέργεια;

Δραστική Μείωση Κόστους Ηλεκτρικής Ενέργειας

Αυτονομία Ηλεκτροδότησης

Χαμηλό Κόστος Επένδυσης

Αύξηση Αξίας Ακινήτου

Σεβασμός Περιβάλλοντος

Ο Ήλιος Βρίσκεται Παντού

H Eνέργεια που χρειάζεστε βρίσκεται παντού γύρω σας!

Οικιακά Συστήματα φωτοβολταϊκών

Εφαρμογές σε οροφές, προσόψεις ή ως συστήματα ενσωματωμένα στην Αρχιτεκτονική των κτιρίων. Αφορούν ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις για μερική ή ολική κάλυψη των ενεργειακών αναγκών τους.

Το Net Metering αναφέρεται σε μια συμφωνία μεταξύ της εταιρείας ηλεκτρισμού και ενός καταναλωτή ηλεκτρικού ρεύματος, που εγκαθιστά ένα τοπικό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Εφαρμόζουμε από το 2008 τεχνολογίες bificial σε εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ελλάδα.

Μήπως πληρώνετε πολλά για ηλεκτρικο ρεύμα; Δείτε το λίγο πιο «ζεστά» …

Με το Net Metering ξεχνάτε τους λογαριασμούς ρεύματος!

1. Μειώνει την συνολική ετήσια αξία ρεύματος έως 80%!

Το Net Metering μειώνει την αξία ρεύματος, δηλαδή τις χρεώσεις που καθορίζονται από τη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Ανάλογα με το μέγεθος του συστήματος και τη συνολική ετήσια κατανάλωση, μπορεί να μηδενίσει πλήρως τις ανταγωνιστικές χρεώσεις και να μειώσει δραστικά τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις πλην των χρεώσεων Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας. Η χρέωση ΥΚΩ παραμένει αμετάβλητη πριν και μετά την εγκατάσταση ενός συστήματος Net Metering.

 

Στην πράξη, η μείωση στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις πλην ΥΚΩ με τη χρήση φωτοβολταϊκών, κυμαίνεται στις κατοικίες από 30% έως 50%, και στις επιχειρήσεις από 40% έως 65%. Τελικά, το NetMetering μπορεί να μειώσει τη συνολική ετήσια αξία ρεύματος από 65% έως 80% ανάλογα με το ποσοστό της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεται τις ώρες λειτουργίας των φωτοβολταϊκών.

2. Αυξάνει την ενεργειακή κατηγορία του ακινήτου!

Τα νοικοκυριά έχουν οικονομική σταθερότητα στους λογαριασμούς.

Στις επιχειρήσεις δίνεται η δυνατότητα ανάκτησης του ΦΠΑ, μείωσης του φορολογητέου ποσού λόγω της ετήσιας απόσβεσης του συστήματος, ενώ αποτελεί και επιλέξιμη δαπάνη κατά την ένταξη της επιχείρησης σε προγράμματα επιχορήγησης.

 

Τέλος, η εγκατάσταση του συστήματος NetMetering αυξάνει την ενεργειακή κατηγορία του ακινήτου, λόγω παραγωγής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ)!

3. Με σωστούς υπολογισμούς και την τοποθέτηση μιας αντλίας θερμότητας, μπορείτε να απαλλαγείτε από τα έξοδα ψύξης / θέρμανσης!

Υπό συγκεκριμένες συνθήκες και κατόπιν υπολογισμών, μπορείτε  να απαλλαγείτε από το χρόνιο πρόβλημα θέρμανσης και ψύξης στο σπίτι ή την επιχείρηση σου, αντικαθιστώντας τα συστήματα παραγωγής θερμότητας που χρησιμοποιούν πετρέλαιο ή φυσικό αέριο, με σύστημα αντλίας θερμότητας, όπου μαζί με το φωτοβολταϊκό σύστημα που ήδη έχετε απαλλάσσεστε για πάντα εκτός από το κόστος ρεύματος και από το κόστος θέρμανσης – ψύξης

4. Αφήνετε περιβάλλον βιώσιμο για τα παιδιά σας.

Το Net Metering δεν επιβαρύνει το σύστημα και τους υπόλοιπους καταναλωτές!

Συμβάλετε στη μείωση εκπομπών CO2 και άλλων επικίνδυνων ρύπων.

 

Η χρήση της ηλιακής ενέργειας συνεπάγεται λιγότερες εκπομπές ρύπων, όπως τα καρκινογόνα μικροσωματίδια, τα οξείδια του αζώτου, οι ενώσεις του θείου, κ.λπ. Οι ρύποι αυτοί επιφέρουν σοβαρές βλάβες στην υγεία μας και φυσικά στο περιβάλλον.

Φωτοβολταϊκά Συστήματα Σε Κτηριακές Εγκαταστάσεις // Τι πετυχαίνουμε;

  • Καθαρή Ενέργεια
  • Μειωμένη Εξάρτηση από τα Ορυκτά Καύσιμα
  • Αειφορία
  • Δημιουργία Θέσεων Εργασίας
  • Μείωση του Κόστους Ενέργειας
  • Προστασία του Περιβάλλοντος
  • Ανεξαρτησία Ενέργειας

Μελέτη & Σχεδιασμός

Επαγγελματικών Συστημάτων

Η σωστή σχεδίαση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος και η άρτια εγκατάστασή του επιβάλλονται ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας, τόσο από άποψη ασφάλειας όσο και από άποψη ενεργειακής αποδοτικότητας.

 

Υπάρχουν αρκετές παράμετροι οι οποίες διαφέρουν σε κάθε περίπτωση, όπως η κτηριακή εγκατάσταση, η γεωγραφική τοποθεσία και φυσικά οι ανάγκες του καταναλωτή.

 

Για να εγκατασταθεί το φωτοβολταϊκό σύστημα που θα αποδίδει τα μέγιστα και θα καλύπτει τις ανάγκες του καταναλωτή η μελέτη και ο σχεδιασμός αποτελούν το Α και Ω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Newsletter

Υπ. Εσωτερικών: Ειδικές άδειες στο Δημόσιο για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος στις Ευρωεκλογές

Δημοσιεύθηκε η εγκύκλιος ΔΙΔΑΔ/Φ.69/255/οικ.9685/2024, με τίτλο: «Μη αναστολή υπηρεσιακών μεταβολών και χορήγησης κανονικών αδειών ενόψει των Ευρωεκλογών –Διευκολύνσεις για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος».   Με