+30.2310477725Ξεκινήστε

Σήμερα, οι περισσότερες πετυχημένες επιχειρήσεις είναι εξωστρεφείς προσελκύοντας ένα παγκόσμιο πελατολόγιο. Η απόφαση για την ίδρυση ή δραστηριοποίηση μιας εταιρείας όμως στο εξωτερικό περιλαμβάνει αρκετές παραμέτρους. Μία από τις πλέον κομβικές είναι η διαφορετική γλώσσα που χρησιμοποιείται τόσο στην καθημερινή επικοινωνία όσο και στις εμπορικές συναλλαγές αλλά με τον κρατικό μηχανισμό της εκάστοτε χώρας.

Το μεταφραστικό τμήμα της Epidosis αποτελείται από εξειδικευμένους μεταφραστές που κατέχουν επίσημη άδεια με δικαίωμα υπογραφής και τοποθέτησης της επίσημης σφραγίδας της Χάγης (Apostille) σε οποιοδήποτε μεταφρασμένο έγγραφο. Ταυτόχρονα οι υπηρεσίες διερμηνείας μπορούν να σας καλύψουν σε όλο το διάστημα διαμονής σας σε Ελλάδα, Κύπρο, Πολωνία και Βουλγαρία με πιστοποιημένους διερμηνείς που θα σας συνοδεύσουν σε τράπεζες, υπουργεία, δημόσιους οργανισμούς και επαγγελματικές συναντήσεις.

Η αποτελεσματική και επιτυχής επέκταση της επιχείρησης σας σε μία αγορά με διαφορετική γλώσσα εξαρτάται από την ακρίβεια και την εξειδικευμένη μεταφραστική απόδοση της δραστηριότητας σας. Στην Epidosis κατανοούμε ότι κάθε γλώσσα διαθέτει ιδιαιτερότητες γι’ αυτό όλοι οι μεταφραστές μας είναι εξοικειωμένοι με την ορολογία και τις τρέχουσες εκφράσεις αναφορικά με την γλώσσα στην οποία γίνεται η μετάφραση.

Ευελιξία, προσαρμογή στις απαιτήσεις, τήρηση δεσμεύσεων, τεχνογνωσία και ταχύτατη απόκριση – οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας που προσφέρουμε θα καλύψουν το σύνολο των επαγγελματικών αναγκών σας στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Πολωνία και τη Βουλγαρία.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών σε συνδυασμό με την συνέπεια στους χρόνους παράδοσης θα αποτελέσουν έναν πολύτιμο σύμμαχο σε κάθε στάδιο της νέας σας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

  1. Εξειδικευμένες υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας στα βουλγάρικα, πολωνικά, αγγλικά και ελληνικά
  2. Μεταφράσεις νομικών, οικονομικών, ιατρικών και τεχνικών κειμένων με ειδικές ορολογίες
  3. Επικύρωση και θεώρηση μεταφρασμένων εγγράφων
  4. Μεταφράσεις ιστοσελίδων
  5. Μετάφραση εταιρικών και εμπορικών εγγράφων που αφορούν συναλλαγές με πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες
  6. Ειδικές μεταφράσεις που αφορούν το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, νομιμοποιητικά έγγραφα, καταστατικό εταιρείας κ. λπ.
  7. Μεταφράσεις κειμένων κατά της διαδικασία σύστασης εταιρίας ή μεταφοράς έδρας σε Βουλγαρία, Πολωνία, Κύπρο και Ελλάδα
  8. Υπηρεσίες διερμηνείας κατά την διάρκεια επαγγελματικών επισκέψεων με συνεργάτες, υπουργεία, τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες κ. λπ.

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Epidosis και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική για την επιχείρηση σας.

Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.