Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων για περισσότερα από 30 χρόνια με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καλύπτει όλη την Ελληνική Επικράτεια παρέχοντας εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της

  • Χρηματοδότησης ΕΣΠΑ
  • Διαχείρισης Επενδυτικών Σχεδίων
  • Στρατηγικού & Επιχειρησιακού Σχεδιασμού

Στην EPIDOSIS αξιοποιούμε και βελτιώνουμε καθημερινά τις γνώσεις, την εξειδίκευση και την εμπειρία των στελεχών μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε πλήρως και με σεβασμό στις προσδοκίες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας, κατέχοντας πρωταγωνιστική θέση στο χώρο των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας, αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών μας και ταυτόχρονα πρόκληση για την πλήρη αξιοποίηση του ΕΣΠΑ 2021-2027, του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και του Προγράμματος της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης.

Xρηματοδοτικά Εργαλεία Ανάπτυξης

Ο αντικειμενικός στόχος της EPIDOSIS είναι να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες που ικανοποιούν τις επιδιώξεις των πελατών της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, μιας ολιστικής προσέγγισης 360ᵒ για αποτελεσματικές επιχειρηματικές ευκαιρίες σε επιδοτούμενα προγράμματα κυρίως στον τουριστικό κλάδο, στις υπηρεσίες, στο εμπόριο αλλά και στην μεταποίηση.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε την παρακάτω πλατφόρμα επικοινωνίας για τα μηνύματα σας
Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας των γραφείων μας