Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Ίδρυση Υποκαταστήματος Ελληνικής Εταιρίας (ΑΕ – ΕΠΕ – ΙΚΕ – ΟΕ – ΕΕ) στην Κύπρο

Η EPIDOSIS σας συμβουλεύει να εκμεταλλευτείτε νόμιμα το προνομιακό φορολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς της Κύπρου και να κρατήσετε την έδρα σας στην Ελλάδα (Headquarters) διατηρώντας την διοίκηση στα χέρια σας, χωρίς να αλλάξετε γραφείο, συνεργάτες ή οτιδήποτε από την τωρινή επιχείρηση στην Ελλάδα, με την ίδρυση υποκαταστήματος στην Κύπρο (Branch)

Το υποκατάστημα στην Κύπρο, πέρα από επέκταση στην ακμάζουσα αγορά της Κύπρου, θα αναβαθμίσει την εικόνα της επιχείρησης σας, καθιστώντας την πολυεθνική, προσθέτοντας επιπλέον φορολογικά πλεονεκτήματα στην δραστηριότητα της.

Το υποκατάστημα της Ελληνικής εταιρίας (ΑΕ – ΕΠΕ – ΙΚΕ – ΟΕ – ΕΕ) στην Κύπρο φορολογείται με 12,5% επι των καθαρών κερδών και αξιώνει μεταφορά κεφαλαίων από την Ελληνική εταιρεία χωρίς να απαιτείται να είστε κάτοικος εξωτερικού. Επίσης έχει όλη την ευελιξία να συναλλάσσεται μεμονωμένα καθώς και από κοινού με το κεντρικό (Headquarters) στην Ελλάδα και να έχουν ενοποιημένο ισολογισμό.

Οι συναλλαγές αυτές και ο κοινός ισολογισμός, με τον υψηλής ποιότητας εξατομικευμένο φοροσχεδιασμό που προσφέρει η EPIDOSIS μπορούν να πετύχουν δραστική μείωση της φορολογίας νόμιμα και με απόλυτη διαφάνεια.

Η ομάδα της EPIDOSIS αποτελείται από έμπειρα στελέχη, με φυσική παρουσία στην Ελλάδα και στην Κύπρο, γνωρίζοντας άριστα τη συνδυαστική φορολογική νομοθεσία της εκάστοτε χώρας. Από την ίδρυση του υποκαταστήματος ως τη συμβουλευτική, τη νομική και τη λογιστική υποστήριξη, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της επαγγελματική σας κατεύθυνσης όπως την έχετε οραματιστεί.

Για να προγραμματίσετε μια δωρεάν συμβουλευτική μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα +30 210 681 0690 ή στη Θεσσαλονίκη +30 2310 477725 για να αναλύσουμε δια ζώσης ή απομακρυσμένα το πλάνο λειτουργίας και ανάπτυξης της επιχείρησης.

Γιατί Epidosis?

Μεγάλη εμπειρία απο το 1986

Διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία για να οργανώσουμε και να υλοποιήσουμε την επιχειρηματική σας ιδέα.

Υπηρεσίες 360°

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, απο την ίδρυση εταιρείας μέχρι και τη νομική εκπροσώπησή της.

Εξατομικευμένος Φοροσχεδιασμός

Φοροσχεδιάζουμε εξατομικευμένα πάνω στις δικές σας ανάγκες για να πετύχουμε το κατάλληλο αποτέλεσμα.

Μεγάλη Εξειδίκευση

Η σημαντική εμπειρία μας στην ίδρυση εταιρείας στο εξωτερικό αποτελεί το διαβατήριο ώστε το νέο σας εγχείρημα να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ίδρυση Υποκαταστήματος Ελληνικής Εταιρίας (ΑΕ - ΕΠΕ - ΙΚΕ - ΟΕ - ΕΕ) στην Κύπρο

Επέκταση της εταιρείας στο εξωτερικό

Ενοποιημένος Ισολογισμός Ελληνικής και Κυπριακής Εταιρείας

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα - Επέκταση σε νέα αγορά

Ενδοκοινοτικές συναλλαγές χωρίς ΦΠΑ

Ελαχιστοποίηση Φορολογικής Επιβάρυνσης