Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Σχετικά με την Epidosis

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον σύγχρονο επιχειρηματία και τον βοηθάμε να μεγαλώσει το όραμά του με επιτυχία εντός και εκτός συνόρων.

Η ιστορία που ξεκίνησε το 1986

Ξεκινήσαμε το 1986 στη Θεσσαλονίκη ως μια μικρή ομάδα λογιστικής και συμβουλευτικής. Μεταφερθήκαμε στα πρώτα μας γραφεία τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς και εκεί καταφέραμε να κάνουμε πράξη ένα όραμα που οι ιδρυτές της Epidosis, Χρήστος Γιοβανούδης και Μαρία Παπαθεοδώρου είχαν στο μυαλό τους καιρό: να προσφέρουμε στον επιχειρηματία λύσεις βιώσιμες και εφαρμόσιμες που θα δώσουν ώθηση σε μια επιχείρηση να αναπτυχθεί και να γίνει κερδοφόρα. Καθώς ο κόσμος του επιχειρείν μας εμπιστευόταν όλο και περισσότερο, αποφασίσαμε να μεταφερθούμε στον νέο μας χώρο, στην Πυλαία και έπειτα ανοίξαμε νέα γραφεία σε Αθήνα, Λάρισα, Βουλγαρία και Κύπρο. Σήμερα, νιώθουμε περήφανοι που το όνομα Epidosis είναι συνώνυμο της επιτυχίας και της διαφάνειας και έτσι συνεχίζουμε πιστοί στο όραμά μας εδώ και 40 χρόνια!

Η υπόσχεση που σας δίνουμε καθημερινά

Κάθε μέρα δυναμώνουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, ανιχνεύοντας ευκαιρίες προσφέροντας συμβουλές και δίνοντας εναλλακτικές όταν τις χρειάζεστε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εξελιχθείτε επιχειρηματικά και να κατακτήσετε τους οικονομικούς στόχους σας. Συμβουλεύουμε 1.000 εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες σε 3 διαφορετικές χώρες, παρέχοντας αποκλειστική καθοδήγηση και εξειδικευμένους πόρους.

Συνεργαστείτε μαζί μας για να δημιουργήσετε ένα ακόμη πιο λαμπρό αύριο, τόσο για εσάς όσο και για την επιχείρησή σας!

Γιατί Epidosis?

Μεγάλη εμπειρία απο το 1986

Διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία για να οργανώσουμε και να υλοποιήσουμε την επιχειρηματική σας ιδέα.

Υπηρεσίες 360°

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, απο την ίδρυση εταιρείας μέχρι και τη νομική εκπροσώπησή της.

Εξατομικευμένος Φοροσχεδιασμός

Φοροσχεδιάζουμε εξατομικευμένα πάνω στις δικές σας ανάγκες για να πετύχουμε το κατάλληλο αποτέλεσμα.

Μεγάλη Εξειδίκευση

Η σημαντική εμπειρία μας στην ίδρυση εταιρείας στο εξωτερικό αποτελεί το διαβατήριο ώστε το νέο σας εγχείρημα να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.