Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Λογιστικές υπηρεσίες για εταιρείες

Υποστηρίζουμε επιχειρήσεις και ιδιώτες, προσφέροντας λογιστικές υπηρεσίες, συμβουλευτική και διαρκή παρακολούθηση. Γινόμαστε ο συνεργάτης εμπιστοσύνης για τα λογιστικά σας!
05-logistikes

Λογιστικές υπηρεσίες για εταιρείες

Σχεδιάζουμε μια ενιαία χρηματοοικονομική στρατηγική για το επιχειρηματικό σας πλάνο και προσαρμόζουμε τις λογιστικές μας υπηρεσίες στους στόχους της εταιρείας σας. Λειτουργούμε σε συνέργεια με το εσωτερικό σας λογιστήριο, ελέγχοντας τα παραστατικά σας, παρακολουθώντας της οικονομική σας πορεία και προτείνοντας σύγχρονες και προπάντων εφαρμόσιμες λογιστικές και φοροτεχνικές λύσεις. Μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:  
  • Λογιστική παρακολούθηση και ενημέρωση της επιχείρησης
  • Οργάνωση και επίβλεψη εσωτερικών λογιστηρίων εταιρειών
  • Τήρηση βιβλίων και μισθοδοσίας της επιχείρησης
  • Οικονομικές καταστάσεις ΦΠΑ & Εισοδήματος

Λογιστικές υπηρεσίες για ελεύθερους επαγγελματίες & αγρότες

Υποστηρίζουμε λογιστικά τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους ακούραστους αγρότες, αναλαμβάνοντας την ίδρυση της ατομικής τους επιχείρησης, τη μετέπειτα λογιστική παρακολούθηση και τη συμβουλευτική για περαιτέρω ανάπτυξη της επιχειρηματικής ιδέας. Συζητάμε μαζί σας για τις δυνατότητες αύξησης της κερδοφορίας σας, όποιο κι αν είναι το αντικείμενό σας. Συνεργαστείτε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να:

  • Ξεκινήσετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα σωστά
  • Τηρείτε τα λογιστικά σας βιβλία κάθε μήνα
  • Ανακαλύψετε ευκαιρίες ανάπτυξης εντός και εκτός συνόρων
  • Έχετε μια φορολογικά και λογιστικά υγιή επιχείρηση

Λογιστικές υπηρεσίες για ιδιώτες

Αναλαμβάνουμε τα λογιστικά ιδιωτών, μισθωτών και συνταξιούχων. Υποβάλλουμε φορολογικές δηλώσεις, διαχειριζόμαστε τεκμαρτές δαπάνες διαβίωσης, δίνουμε συμβουλές για εργασιακά και φορολογικά θέματα, φυσικά πάντα με την εχεμύθια και τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει την Epidosis εδώ και χρόνια.

Λογιστικά με την Epidosis

Γιατί να επιλέξετε την ομάδα μας για τη λογιστική σας παρακολούθηση

30 χρόνια εμπειρίας – Υποστηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις από το 1986 και συνεχίζουμε, προσφέροντας απλόχερα τις γνώσεις και τις μεθόδους μας σε εσάς.

100% διαφάνεια σε όλα – Μιλάμε ξεκάθαρα, εξηγούμε τα πάντα και ως επαγγελματίες κάνουμε προτάσεις οι οποίες είναι προς όφελος δικό σας και της επιχείρησής σας.

Βρίσκουμε ευκαιρίες – Κάθε μέρα αναζητούμε λύσεις, ανανεώνουμε τις γνώσεις μας, συγκρίνουμε νομοθεσίες και βρίσκουμε πλαίσια μέσα στα οποία μπορείτε να αναπτυχθείτε.

Προσαρμογή & σεβασμός – Κάθε ανάγκη είναι διαφορετική και εμείς τις σεβόμαστε όλες. Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας σε αυτό που χρειάζεστε, χωρίς να προτρέχουμε.