Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Η EpidosisBG επίσημο μέλος του ΕλληνοΒουλγαρικού επιμελητηρίου

Η EpidosisBG θέλοντας να διασφαλίσει την αξιοπιστία και την εγκυρότητα των υπηρεσιών της που προσφέρει, έχει εγγραφεί ως επίσημο μέλος του ΕλληνοΒουλγαρικού επιμελητηρίου.

ΤΟ ΕΒΕΒΕ έχει αναγνωριστεί και λειτουργεί σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα 1791/23-03-2004. Δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητος φορέας, μη κερδοσκοπικός, υπό καθεστώς ιδιωτικού δικαίου.

Σκοπός του επιμελητηρίου είναι η προώθηση και ανάπτυξη των εμπορικών, οικονομικών επιχειρηματικών και πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας αναπτύσσοντας δραστηριότητες συναφείς με τα ανωτέρω αντικείμενα.

Το ΕΒΕΒΕ έχει ήδη αναπτύξει άριστες σχέσεις με Αρχές, Υπουργεία, Οργανώσεις , Ινστιτούτα και Επιμελητήρια και στις δυο χώρες έτσι ώστε να καταστεί ένας αξιόπιστος μηχανισμός προώθησης του διμερούς εμπορίου και επενδύσεων προσφέρoντας στα μέλη του και σε τρίτους αξιόπιστες υπηρεσίες.

ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αγίας Θεοδώρας 1, Τ.Κ. 54623, Θεσσαλονίκη

Τηλ. +30 2310 280490 Fax. +30 2310 253835

email: hbccing@gmail.com

website: hbccing.com

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Η Σημασία ενός Λογιστή που Μπορεί να Είναι και Οικονομικός Σύμβουλος

Ένας λογιστής που μπορεί να λειτουργήσει και ως οικονομικός σύμβουλος είναι ανεκτίμητος για κάθε επιχείρηση. Η συνδυασμένη γνώση στη λογιστική και την οικονομική διαχείριση προσφέρει

Accounting

Διαχείριση Μισθοδοσίας Επιχειρήσεων: Ολοκληρωμένες λύσεις από την EPIDOSIS

Η EPIDOSIS προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση της μισθοδοσίας των επιχειρήσεων, βασισμένες στη βαθιά γνώση και την εξειδίκευση στην εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία. Αναλαμβάνουμε