Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Η Βουλγαρία κέρδισε το βρετανικό βραβείο για τoν πιο ελκυστικό outsourcing προορισμό

Η Βουλγαρία κέρδισε το βραβείο για το πιο ελκυστικό προορισμό όσον αφορά την εξωτερική ανάθεση επιχειρηματικών υπηρεσιών και τεχνολογιών πληροφορίας (outsourcing). Το βραβείο απονεμήθηκε από το British National Outsourcing Association, σε επίσημη τελετή στο Λονδίνο. Το βραβείο παρέλαβε στη βρετανική πρωτεύουσα, η επικεφαλής της υπηρεσίας Εμπορικών & Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλγαρίας, Tania Koycheva.

Η Βουλγαρία κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο, με κύριους ανταγωνιστές της τη Σλοβακία, τη Νότιο Αφρική και τη Σρι Λάνκα. Η χώρα ήταν υποψήφια για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως ελκυστικός προορισμός για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών και των επιχειρηματικών υπηρεσιών. Η απονομή του συγκεκριμένου βραβείου είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών των κοινών προσπαθειών του Bulgarian Outsourcing Association, του InvestBulgaria Agency (IBA), βουλγαρικών εταιρειών, του Γραφείου Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων στο Λονδίνο κ.α.. Η βουλγαρική εταιρεία «ScaleFocus» έλαβε επίσης το βραβείο στην κατηγορία «Προμηθευτής της Χρονιάς».

Το British National Outsourcing Association ιδρύθηκε πριν από 28 χρόνια, με στόχο να βοηθήσει την ανάπτυξη της βιομηχανίας και την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της εξωτερικής ανάθεσης. Υπάρχουν 300 κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες και 18 000 μέλη του συνεταιρισμού. Τον Οκτώβριο, η Βουλγαρία τιμήθηκε επίσης από το European Outsourcing Association όπου και αναφέρθηκε ως ο κορυφαίος προορισμός για το 2015.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: