Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Επιδοτούμενα προγράμματα Ε.Ε.

Επιδοτούμενα προγράμματα

Η Epidosis – Business Consultants με την έντονη παρουσία της στην Βουλγαρία και την παροχή επενδυτικών ευκαιριών σε ελληνικές επιχειρήσεις που τόλμησαν να κάνουν άλμα σε νέες αγορές βρίσκεται κοντά σας και στις νέες επιδοτήσεις που παρέχονται σε επιχειρήσεις με έδρα στην Βουλγαρία ή στις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται τώρα να ιδρύσουν επιχείρηση στην Βουλγαρία και να ενισχυθούν από κοινοτικά κονδύλια.

Η Βουλγαρία μπαίνοντας στη Νέα Προγραμματική Περίοδο του ΕΣΠΑ για το 2014-20, έχει εξασφαλίσει από την Ε.Ε. μεγάλα κονδύλια για τις νεοσύστατες και τις υφιστάμενες επιχειρήσεις.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη ενημέρωση, συλλογή δικαιολογητικών, υποβολή, διαχείριση και παρακολούθηση του φακέλου του επενδυτικού προγράμματος που θα επιλέξετε και ταιριάζει στα μέτρα της επιχείρησης σας.

Παρακαλώ καλέστε μας ή στείλτε μας e-mail για να διερευνήσουμε τις ανάγκες σας και να σας ενημερώσουμε ποιο πρόγραμμα θα μπορούσε να σας ενδιαφέρει.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Blog

Βρείτε την Ιδανική Ενεργειακή Λύση με τον Προσωπικό σας Ενεργειακό Σύμβουλο από την EPIDOSIS

Η EPIDOSIS, μέσω των Power Teams, προσφέρει εξατομικευμένες ενεργειακές λύσεις για την επιχείρησή σας. Ο προσωπικός σας ενεργειακός σύμβουλος λύνει τον γρίφο της καταλληλότερης και

Blog

Σχεδιάστε το Μέλλον της Επιχείρησής σας με την EPIDOSIS: Νομική Κάλυψη για Εργαζομένους την Έκτη Ημέρα

Η νέα νομοθεσία για την απασχόληση την έκτη ημέρα της εβδομάδας εισάγει σημαντικές αλλαγές για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν πενθήμερη ή εξαήμερη εργασία. Αυτές οι