Επιδοτούμενα προγράμματα Ε.Ε.

epidosis logo

Επιδοτούμενα προγράμματα

Η Epidosis – Business Consultants με την έντονη παρουσία της στην Βουλγαρία και την παροχή επενδυτικών ευκαιριών σε ελληνικές επιχειρήσεις που τόλμησαν να κάνουν άλμα σε νέες αγορές βρίσκεται κοντά σας και στις νέες επιδοτήσεις που παρέχονται σε επιχειρήσεις με έδρα στην Βουλγαρία ή στις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται τώρα να ιδρύσουν επιχείρηση στην Βουλγαρία και να ενισχυθούν από κοινοτικά κονδύλια.

Η Βουλγαρία μπαίνοντας στη Νέα Προγραμματική Περίοδο του ΕΣΠΑ για το 2014-20, έχει εξασφαλίσει από την Ε.Ε. μεγάλα κονδύλια για τις νεοσύστατες και τις υφιστάμενες επιχειρήσεις.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη ενημέρωση, συλλογή δικαιολογητικών, υποβολή, διαχείριση και παρακολούθηση του φακέλου του επενδυτικού προγράμματος που θα επιλέξετε και ταιριάζει στα μέτρα της επιχείρησης σας.

Παρακαλώ καλέστε μας ή στείλτε μας e-mail για να διερευνήσουμε τις ανάγκες σας και να σας ενημερώσουμε ποιο πρόγραμμα θα μπορούσε να σας ενδιαφέρει.

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.
Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.