• ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
 -  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Πιστεύουμε ότι κάθε επαγγελματίας πρέπει να αναπτύσσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα χωρίς φραγμούς και εμπόδια. Να έχει την δυνατότητα, ανεπηρέαστος από φορολογικά, λογιστικά και νομικά ζητήματα, να δημιουργήσει μια λειτουργική, επωφελή και με συνεχή εξέλιξη εταιρεία. Να επενδύει τον χρόνο του και να επικεντρώνεται στην λήψη στρατηγικών αποφάσεων που θα αποφέρουν κέρδος και ανάπτυξη. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε την Epidosis.

Εξατομικευμένος φοροσχεδιασμός και προσαρμογή στις δικές σου ανάγκες, ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και μακρόχρονη εμπειρία σε όλες τις χώρες που διαθέτουμε στεγασμένα γραφεία – Πολωνία, Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία – καθώς και ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών σε όλη την Ευρώπη. Ο ολοκληρωμένος φοροσχεδιασμός που προσφέρουμε, με μια τεράστια γκάμα βασικών και συμπληρωματικών υπηρεσιών, θα αγκαλιάσει κάθε πτυχή της επιχείρησης σου και θα σε οδηγήσει με σταθερά βήματα στην κορυφή.

Από το μακρινό 1986 μέχρι και σήμερα, έχουμε καταφέρει να οδηγήσουμε εκατοντάδες επιχειρήσεις στην ανάπτυξη και την κερδοφορία. Επόμενος στόχος μας – η ανάπτυξη της δικής σου επιχείρησης!

img01
About us
About us
Epidosis

Αποστολή μας

Η παροχή εξατομικευμένου φοροσχεδιασμού μέσω συνολικής υποστήριξης και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που αφορούν την ίδρυση και σύσταση εταιρείας, την λογιστική και νομική υποστήριξη, την παροχή υπηρεσιών μετάφρασης καθώς και την οργάνωση και διεκπεραίωση διαφόρων τύπων επενδύσεων στις χώρες της Κύπρου, της Βουλγαρίας, της Πολωνίας και φυσικά της Ελλάδας.

Γιατί ξεχωρίζουμε

Epidosis
  • Άριστη επικοινωνία, ποιότητα υπηρεσιών, συνέπεια λόγου και έργου
  • Εμπεριστατωμένη τεχνογνωσία στην υλοποίηση εξατομικευμένου φοροσχεδιασμού
  • Εξειδίκευση στην παροχή ασφαλιστικών, λογιστικών, ελεγκτικών και νομικών υπηρεσιών
  • Φυσική παρουσία με στεγασμένα γραφεία σε Ελλάδα, Πολωνία, Βουλγαρία και Κύπρο
  • Μετρήσιμα αποτελέσματα μέσω μηνιαίων αναφορών
  • Συνολική υποστήριξη για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει σε Ελλάδα και εξωτερικό
Epidosis

Γνωρίζεις γιατί ο εξατομικευμένος φοροσχεδιασμός είναι απαραίτητος για την επιχείρηση σου;
Επικοινώνησε μαζί μας και θα οργανώσουμε το πλάνο ανάπτυξης της δικής σου επιχείρησης.

Created by   

MENU