+30.2310477725Ξεκινήστε

Τα πολυμέσα είναι μια μορφή επικοινωνίας που συνδυάζει διαφορετικές μορφές περιεχομένου όπως κείμενο, ήχο, εικόνες, κινούμενα σχέδια ή βίντεο σε μια ενιαία διαδραστική παρουσίαση, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά που διαθέτουν ελάχιστη έως καθόλου αλληλεπίδραση. Στη EPIDOSIS συνδέουμε την οπτική επικοινωνία της επιχείρησης σας με μοντέρνα γραφικά και ανανεώνουμε το περιεχόμενο σας σε όλα τα μέσα προβολής.

Γραφιστική είναι η κατεξοχήν η τέχνη της οπτικής επικοινωνίας. Συνδυάζει στοιχεία εικαστικών τεχνών και τυπογραφίας, φωτογραφίες και γραφικά, για να δημιουργήσει ένα μήνυμα που να πείθει και να συγκινεί, επινοώντας ταυτόχρονα μία ταυτότητα για τη διαμόρφωση του τελικού μηνύματος.

Τα γραφικά κίνησης είναι ένας τρόπος επικοινωνίας με τον θεατή να παρακολουθεί σε βάθος την  ιστορία. Μαζί με μουσική και αποτελεσματικά κείμενα, μπορούν να μας δώσουν το ιδεατό μήνυμα στους επισκέπτες της εταιρείας σας. Χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουμε διαφημίσεις, ακολουθίες τίτλων για εταιρικές παρουσιάσεις σε μορφή Video.

Ζώντας σε μια εποχή απόλυτης κυριαρχίας της στατικής ή κινούμενης Εικόνας, κάθε ολοκληρωμένο γραφιστικό project πρέπει να διακρίνεται για την εικαστική του παιδεία, την υψηλή αισθητική και τις σχεδιαστικές ικανότητές του, τη βαθιά γνώση των κανόνων της οπτικής επικοινωνίας, αλλά και των ψηφιακών μέσων. Για την εφαρμογή τους, αναλύουμε επιπλέον παραμέτρους όπως, την ψυχολογία του καταναλωτή, το marketing και τη διαφήμιση.

  1. Λογότυπο
  2. Newsletter
  3. Κινούμενο Λογότυπο
  4. Κινούμενη Διαφήμιση
  5. Μενού Διαχείρισης
  6. GUI Ιστοσελίδας
  7. GUI eCommerce Πλατφόρμας
  8. GUI IOs Εφαρμογής
  9. GUI Android Εφαρμογής

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Epidosis και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική για την επιχείρηση σας.

Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.