+30.2310477725Ξεκινήστε

Διαχειριζόμαστε απομακρυσμένα το περιεχόμενο της ψηφιακής σας παρουσίας με ταχύτητα και ασφάλεια. Η εμπειρία μας στον προγραμματισμό θα βελτιώσει την υπάρχον υποδομή και θα συνδέσει την εγκατάσταση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συντονισμένη online καταγραφή θα διευρύνει τις επιλογές σας στην παραμετροποίηση της εμπορικής πολιτικής, μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη ψηφιακής διαχείρισης έως και 80%. Επιλέγοντας το πακέτο Management ανατρέξτε στα συρτάρια σας για ιδέες που μείναν στα χαρτιά, καθώς στον προγραμματισμό δεν υπάρχουν περιορισμοί και η ομάδα μας είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει με συνέπεια σε οποιοδήποτε απαιτητικό σενάριο.

Ως κύριο μηχανισμό επιλέγουμε το wordpress και με τα κατάλληλα plugins, μετατρέπουμε την απλή σελίδα, σε δυναμικό eshop ή καινοτόμο eCommerce περιβάλλον. Συνεργαζόμαστε στενά με το τμήμα λογιστικής & νομικής κάλυψης της EPIDOSIS, για την γεφύρωση του, στο επιλεγμένο από εσάς ERP σύστημα. Προτείνουμε και αναβαθμίζουμε το μενού διαχείρισης προσθέτοντας νέες λειτουργίες αυτοματοποίησης με αποτέλεσμα την απλοποίηση της χρήσης του από συνεργάτες και μέλη της εφαρμογής.

Καθημερινά προσθέτουμε για εσάς προϊόντα και υπηρεσίες με στατικά γραφικά και ενεργοποιούμε attributes με εξειδίκευση στον αυτόματο υπολογισμό πολλαπλών τιμών. Προσαρμόζουμε τα κείμενα και συνδέουμε μοναδικούς SKU κωδικούς για την τιμολόγηση τους. Ενεργοποιούμε στατιστικά πωλήσεων και διαμορφώνουμε custom φίλτρα προβολής σε πραγματικό χρόνο, συνδεδεμένα με καρτέλες πελατών και εργαλείων διαχείρισης αποθήκης.
Σκιαγραφούμε τις social ενέργειες σε εβδομαδιαίο πλάνο και ανανεώνουμε το περιεχόμενο του εταιρικού λογαριασμού σας στον προκαθορισμένο χρόνο. Χρησιμοποιούμε τα δημοφιλέστερα εργαλεία της εκάστοτε πλατφόρμας για την βέλτιστη προωθητικών ενεργειών και συλλέγουμε στατιστικά στοιχεία από όλες τις χορηγούμενες. Ενεργοποιούμε τις αυτοματοποιημένες απαντήσεις στο messenger και σχεδιάζουμε κινούμενα stοp motion γραφικά για τα stories σας. Εσείς απολαμβάνετε τα νέα leads και σχεδιάζετε τις επόμενες ενέργειες.
  1. Διαχείρισης Προϊόντων – Υπηρεσιών
  2. Εισαγωγή – Εξαγωγή μαζικών δεδομένων
  3. Διαχείριση Αποθήκης & Ενημέρωση ERP
  4. Επίλυση Τεχνικών Προβλημάτων
  5. Αναβάθμιση Εργαλείων ( Plugin )
  6. Αναβάθμιση θεμάτων ( Themes )
  7. Ημερήσια Backup Εγκατάστασης
  8. Προγραμματισμό Custom Ενεργειών
  9. Προγραμματισμός Social Media APIs
  10. Αυτοματοποίηση απαντήσεων

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Epidosis και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική για την επιχείρηση σας.

Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.