+30.2310477725Ξεκινήστε

Προγραμματίζουμε δυναμικές σελίδες και τις συνδέουμε με ασφαλές σύστημα πληρωμών. Το εύχρηστο μενού διαχείρισης της EPIDOSIS θα διευκολύνει τι καθημερινές τροποποιήσεις του περιεχομένου σας, χωρίς να χρειάζεστε εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματισμού. Οι επισκέπτες θα μετατρέπονται σε ενεργά μέλη και θα αγοράζουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με λίγα μόνο click, ενώ θα ενημερώνονται ταυτόχρονα με σχεδιασμένες φόρμες επικοινωνίας. Το φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, εφάπτεται απόλυτα σε όλες τις συσκευές ( Desktop, Mobile, Tablet ) και λοιπές γνωστές αναλύσεις.

Στον Πίνακα Ελέγχου δημιουργείτε και διαχειρίζεστε το περιεχόμενο της εφαρμογής σας ενώ ταυτόχρονα παρατηρείτε σε ζωντανό χρόνο στατιστικά επισκεψιμότητας και πωλήσεων, φιλτραρισμένα βάση των αναγκών σας. Τμηματική πρόσβαση δίνεται σε εγγεγραμμένα μέλη για να παρακολουθήσουν τις παραγγελίες τους και να τροποποιήσουν προσωπικά δεδομένα. Επιπλέον αυτοματοποιημένα email, στέλνονται για λογαριασμό σας σε πελάτες & συνεργάτες, με προσαρμοσμένες προφόρμες ανάλογα με την ενέργεια που ορίζεται από τον διαχειριστής του συστήματος.

Στην EPIDOSIS αντιλαμβανόμαστε την διαφορετικότητα της κάθε επιχείρησης και προσαρμόζουμε τόσο τα λογιστικά όσο και τα διαφημιστικά πεδία σε αρμονία με τις τεχνολογικές εξελίξεις για να πετύχουμε όσον το δυνατό καλύτερη διάδραση με τον επισκέπτη. Η πολυετή μας εμπειρία στο επιχειρεί, σε συνδυασμός με τις συνεργασίες διαφορετικών εμπορικών κατηγοριών, έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία μια ιδανικής φόρμουλας για την μετατροπή του επισκέπτη σε συνεργάτη, με χρήση ιδιόκτητων εργαλείων της ψηφιακής πλατφόρμας που ονομάζουμε EPIDOSIS.

Επωφεληθείτε από τις αυτοματοποιημένες ενέργειες και αυξήστε την αποδοτικότητα της επιχείρησης σας με επιπλέον σημεία είσπραξης, προσβάσιμα από όλο τον κόσμο. Σχεδιάστε κρυφές περιοχές για την οργάνωση των δεδομένων σας και δημιουργήστε ψηφιακές αποθήκες διαχείρισης προϊόντων – υπηρεσιών συνδεδεμένες με νομικά και λογιστικά έγγραφα. Εξελίξτε τις χειρόγραφες συνδρομές σε ψηφιακές και συνδέστε παραστατικά με online πληρωμές καρτών στη δική σας white label δυναμική πλατφόρμα.

  1. Δωρεάν Demo
  2. Responsive Σχεδιασμός
  3. Ασφαλής Συναλλαγές με Mastercard, Visa
  4. Εύκολο μενού διαχείρισης
  5. Custom Παραμετροποίηση
  6. Αυτόματη Αλληλογραφία
  7. Διαχείριση αποθήκης – συνδρομών
  8. Φιλικό μενού χρήστη – επισκέπτη
  9. Δυναμικό περιεχόμενο
  10. Live Στατιστικά

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Epidosis και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική για την επιχείρηση σας.

Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.