Υπηρεσίες  -  ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ

Υπηρεσίες

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ

Σήμερα, οι περισσότερες πετυχημένες επιχειρήσεις είναι εξωστρεφείς προσελκύοντας ένα παγκόσμιο πελατολόγιο. Η απόφαση για την ίδρυση ή δραστηριοποίηση μιας εταιρείας όμως στο εξωτερικό περιλαμβάνει αρκετές παραμέτρους. Μία από τις πλέον κομβικές είναι η διαφορετική γλώσσα που χρησιμοποιείται τόσο στην καθημερινή επικοινωνία όσο και στις εμπορικές συναλλαγές αλλά με τον κρατικό μηχανισμό της εκάστοτε χώρας.

img01
Μεταφραστική
Epidosis

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Μετάφρασης & Διερμηνείας

Το μεταφραστικό τμήμα της Epidosis αποτελείται από εξειδικευμένους μεταφραστές που κατέχουν επίσημη άδεια με δικαίωμα υπογραφής και τοποθέτησης της επίσημης σφραγίδας της Χάγης (Apostille) σε οποιοδήποτε μεταφρασμένο έγγραφο. Ταυτόχρονα οι υπηρεσίες διερμηνείας μπορούν να σας καλύψουν σε όλο το διάστημα διαμονής σας σε Ελλάδα, Κύπρο, Πολωνία και Βουλγαρία με πιστοποιημένους διερμηνείς που θα σας συνοδεύσουν σε τράπεζες, υπουργεία, δημόσιους οργανισμούς και επαγγελματικές συναντήσεις.

Epidosis

Συνδεθείτε με αγορές σε διαφορετικές χώρες

Η αποτελεσματική και επιτυχής επέκταση της επιχείρησης σας σε μία αγορά με διαφορετική γλώσσα εξαρτάται από την ακρίβεια και την εξειδικευμένη μεταφραστική απόδοση της δραστηριότητας σας. Στην Epidosis κατανοούμε ότι κάθε γλώσσα διαθέτει ιδιαιτερότητες γι’ αυτό όλοι οι μεταφραστές μας είναι εξοικειωμένοι με την ορολογία και τις τρέχουσες εκφράσεις αναφορικά με την γλώσσα στην οποία γίνεται η μετάφραση.

Epidosis
Μέσω αυστηρά τυποποιημένων διαδικασιών θα ικανοποιήσουμε κάθε μεταφραστική σας ανάγκη!

Ευελιξία, προσαρμογή στις απαιτήσεις, τήρηση δεσμεύσεων, τεχνογνωσία και ταχύτατη απόκριση – οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας που προσφέρουμε θα καλύψουν το σύνολο των επαγγελματικών αναγκών σας στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Πολωνία και τη Βουλγαρία.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών σε συνδυασμό με την συνέπεια στους χρόνους παράδοσης θα αποτελέσουν έναν πολύτιμο σύμμαχο σε κάθε στάδιο της νέας σας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Epidosis
Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Μετάφρασης και Διερμηνείας
  • Εξειδικευμένες υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας στα βουλγάρικα, πολωνικά, αγγλικά και ελληνικά
  • Μεταφράσεις νομικών, οικονομικών, ιατρικών και τεχνικών κειμένων με ειδικές ορολογίες
  • Επικύρωση και θεώρηση μεταφρασμένων εγγράφων
  • Μεταφράσεις ιστοσελίδων
  • Μετάφραση εταιρικών και εμπορικών εγγράφων που αφορούν συναλλαγές με πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες
  • Ειδικές μεταφράσεις που αφορούν το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, νομιμοποιητικά έγγραφα, καταστατικό εταιρείας κ. λπ.
  • Μεταφράσεις κειμένων κατά της διαδικασία σύστασης εταιρίας ή μεταφοράς έδρας σε Βουλγαρία, Πολωνία, Κύπρο και Ελλάδα
  • Υπηρεσίες διερμηνείας κατά την διάρκεια επαγγελματικών επισκέψεων με συνεργάτες, υπουργεία, τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες κ. λπ.
Epidosis

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Epidosis και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική και λογιστικό φοροσχεδιασμό για την επιχείρηση σας.

Created by   

MENU