Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Σπουδάζοντας στην Κύπρο: Η EPIDOSIS ως Σύμμαχος στη σταδιοδρομία σας

 Η Κύπρος αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό για διεθνείς φοιτητές που αναζητούν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και εμπειρία ζωής σε ένα όμορφο περιβάλλον.

 

Η EPIDOSIS, αναδεικνύεται ιδανικός σύμμαχος για τους φοιτητές που επιθυμούν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση στην Κύπρο μετά το πέρας των σπουδών τους. Με μια εκτενή εμπειρία στον τομέα της λογιστικής και της συμβουλευτικής, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις φάσεις της ίδρυσης μιας επιχείρησης.

 

Υπηρεσίες που Προσφέρονται:

  • Λογιστική Υποστήριξη & Εξατομικευμένος Φοροσχεδιασμός (Tax Planning)
  • Επιδοτήσεις και Χρηματοδοτήσεις επενδύσεων μέσω ΕΣΠΑ & ΤΑΑ
  • Στρατηγική & Επιχειρησιακός Σχεδιασμός
  • Οικονομική Ανάλυση & Οργάνωση Επιχειρήσεων
  • Πωλήσεις – Εμπορική Στρατηγική – Marketing

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη Φόρμα Επικοινωνίας  ή να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα 2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: