Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Μην βάζεις Όρια στα Σχέδια σου! Epidosis ΕΣΠΑ – Business Plan

Μην βάζεις Όρια στα Σχέδια σου! Epidosis ΕΣΠΑ – Business Plan

Μέσα σε μια επιβαρυμένη χρονιά για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο, νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις προσπαθούν να εντοπίσουν τις κατάλληλες πηγές για να υποστηρίξουν και να αναπτύξουν την λειτουργία τους.

Η EPIDOSIS σας υποστηρίζει στην εύρεση των χρηματοδοτικών εργαλείων που θα οδηγήσουν στην χρηματοδότηση της επιχείρησης σας. Διαθέτουμε την κατάλληλη εμπειρία και την αναγκαία επαγγελματική τριβή, ώστε να εκπονήσουμε ειδικά για εσάς μία εμπεριστατωμένη και πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη (business plan) των παραμέτρων της επιχείρησής σας.

Προκειμένου να ανταποκριθούμε επάξια στις απαιτήσεις σας και ενσωματώνοντας την πολυετή εμπειρία των σύμβουλων μας, η EPIDOSIS και συγκεκριμένα, το τμήμα των Επενδυτικών Προγραμμάτων, δίνει έμφαση στη χαρτογράφηση των επιχειρηματικών αναγκών στις ελληνικές επιχειρήσεις.

Με τον τρόπο αυτό, βοηθάμε τους επιχειρηματίες να έχουν την πλήρη εικόνα της εταιρείας τους, να κατανοήσουν την ερμηνεία των οικονομικών τους στοιχείων στη γλώσσα των «επιδοτήσεων », ενώ ταυτόχρονα δημιουργούμε ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρηση σας, ώστε να οργανώσει μακροχρόνια σχέδια για την σωστή ανάπτυξη της (μελέτη βιωσιμότητας).

Η διαδικασία χαρτογράφησης της EPIDOSIS έχει ως αποτέλεσμα την εύρεση των επενδυτικών προγραμμάτων, μαζί και με άλλες μορφές ενισχύσεων, που θα ταιριάζουν απόλυτα στην εταιρεία σας και θα αποτελέσουν το κλειδί για την επίτευξη των στόχων σας.

Θα συνεχίσεις να αναβάλλεις την επιτυχία σου;

Παράλληλα, στεκόμαστε στο πλευρό των Ελληνικών επιχειρήσεων με τη μορφή Συμβουλευτικής, σε χρηματοδοτήσεις που αφορούν διαμεσολάβηση και διαπραγμάτευση, είτε σε τραπεζικούς, είτε σε επενδυτικούς οίκους. Αξιολογούμε τη σχέση της επιχείρησης σας με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, τόσο για την διαχείριση του υφιστάμενου δανεισμού σας, όσο και στην έναρξη νέων χρηματοδοτήσεων.

Επωφεληθείτε άμεσα από τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρουν οι τραπεζικοί οίκοι και τα προγράμματα ΕΣΠΑ και θα έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα επενδυτικά και επιχειρηματικά σας σχέδια.

Για το λόγο αυτό, θα ήταν ιδιαίτερη χαρά να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση είτε μέσω τηλεδιάσκεψης είτε δια ζώσης στα γραφεία μας στην Αθήνα (210 220 6611) και στην Θεσσαλονίκη (2310 477 725), έτσι ώστε να συζητήσουμε τους τρόπους χρηματοδότησης αλλά και τις δυνατότητες τραπεζικού δανεισμού της επιχείρησης σας.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία EPIDOSIS, πατήστε εδώ.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: