Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Λήγει η Προθεσμία για τη Σύνδεση με το IRIS: Προετοιμαστείτε για Πρόστιμα

Η προθεσμία για τη σύνδεση με το σύστημα άμεσων πληρωμών IRIS πλησιάζει, και οι επαγγελματίες που δεν θα συμμορφωθούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα. Το IRIS προσφέρει τη δυνατότητα άμεσων και ασφαλών πληρωμών, και η σύνδεση με αυτό είναι πλέον υποχρεωτική.

Τι Πρέπει να Γνωρίζετε:

  • Προθεσμία Σύνδεσης: Η προθεσμία για τη σύνδεση με το IRIS λήγει σύντομα, και οι επαγγελματίες που δεν θα συμμορφωθούν θα αντιμετωπίσουν πρόστιμα.
  • Πρόστιμα: Τα πρόστιμα για μη συμμόρφωση μπορεί να φτάσουν τα 1.500 ευρώ, επιβαρύνοντας σημαντικά τις επιχειρήσεις που δεν θα προχωρήσουν στη σύνδεση.
  • Οφέλη του IRIS: Το σύστημα IRIS εξασφαλίζει άμεσες και ασφαλείς πληρωμές, διευκολύνοντας τις συναλλαγές και μειώνοντας τον κίνδυνο καθυστερήσεων και λαθών. Είναι ένα εργαλείο που μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

Η συμμόρφωση με τις νέες απαιτήσεις είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή των προστίμων και την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της επιχείρησής σας. Μην αφήνετε την επιχείρησή σας στην τύχη. Επικοινωνήστε για το θέμα αυτό με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της EPIDOSIS για να εξασφαλίσετε ότι θα συμμορφωθείτε με τις απαιτήσεις και να αποφύγετε τα πρόστιμα.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Blog

Βρείτε την Ιδανική Ενεργειακή Λύση με τον Προσωπικό σας Ενεργειακό Σύμβουλο από την EPIDOSIS

Η EPIDOSIS, μέσω των Power Teams, προσφέρει εξατομικευμένες ενεργειακές λύσεις για την επιχείρησή σας. Ο προσωπικός σας ενεργειακός σύμβουλος λύνει τον γρίφο της καταλληλότερης και

Blog

Σχεδιάστε το Μέλλον της Επιχείρησής σας με την EPIDOSIS: Νομική Κάλυψη για Εργαζομένους την Έκτη Ημέρα

Η νέα νομοθεσία για την απασχόληση την έκτη ημέρα της εβδομάδας εισάγει σημαντικές αλλαγές για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν πενθήμερη ή εξαήμερη εργασία. Αυτές οι