Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Φυσική και Φορολογική έδρα στη Βουλγαρία χωρίς υψηλά κόστη

Η Epidosis, βασιζόμενη στην Ευρωπαϊκή Φορολογική και Ασφαλιστική Νομοθεσία, σας οδηγεί με ασφάλεια στις επιχειρηματικές λύσεις που αναζητάτε, για να έχει η εταιρεία σας υψηλή κερδοφορία και ραγδαία ανάπτυξη! Οι εξειδικευμένοι της Σύμβουλοι μπορούν να σχεδιάσουν τον καταλληλότερο για εσάς δρόμο, ώστε να μεταφέρετε την έδρα σας και να λειτουργήσετε την εταιρεία σας στη Βουλγαρία, αποφεύγοντας τις όποιες παγίδες.

Ένα από τα στοιχεία που απαιτεί ο Κ.Φ.Ε. της Ελλάδας για να αποδεχθεί τη νομιμότητα της εταιρείας στη Βουλγαρία είναι η ύπαρξη φυσικής έδρας. Εκτός από τους φορολογικούς ελέγχους, η φυσική έδρα αποτελεί ένα δυνατό πλεονέκτημα υπέρ της επιχείρησης στην ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών, τόσο με πελάτες όσο και με προμηθευτές χωρίς το κόστος συντήρησης των συμβατικών εταιρικών εγκαταστάσεων.

Η δυναμική παρουσία της Epidosis στη Βουλγαρία, εξασφαλίζει για τους συνεργάτες της τους ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους. Σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε Φυσική Έδρα, σε Sofia και Petrich με:

  • επαγγελματική διεύθυνση
  • υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου
  • υπηρεσίες διαχείρισης αλληλογραφίας
  • πλήρως εξοπλισμένο γραφείο (τηλεφωνικό κέντρο, pc, printer, scanner, wifi)
  • meeting room
  • γραμματειακή υποστήριξη

Με εξαιρετικά χαμηλό κόστος ενοικίασης έχετε αξιοπρεπή παρουσία στην αγορά της Βουλγαρίας ενώ αποφεύγετε τα πάγια έξοδα λειτουργίας ενός συμβατικού γραφείου (λογαριασμοί υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, κοινόχρηστα κτλ.) και το μισθολογικό κόστος εργαζομένου.

Στην υπηρεσία της φυσικής έδρας έρχεται να προστεθεί μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών, που καλύπτει όλες τις επαγγελματικές ανάγκες στη Βουλγαρία:

  • Έκδοση παραστατικών (E-Invoices & E-Contracts) από πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης στα Αγγλικά – Βουλγαρικά
  • 3PL Logistic στη Sofia (από 0,30€ η παλέτα/ανά ημέρα)
  • Κάρτα Παραμονής και Εργασίας Ευρωπαίου Πολίτη
  • Μόνιμη κατοικία σε διαμέρισμα στην Βουλγαρία (από 30€/μήνα)

Στην έδρα του γραφείου μας στην Σόφια της Βουλγαρίας, έχουμε από το Νόμο την δυνατότητα να σας παραχωρήσουμε Φορολογική Έδρα ώστε να στεγάσετε τα βιβλία, τα τιμολόγια, τις σφραγίδες και όλες τις οικονομικές καταστάσεις της επιχείρησής σας. Πρακτικά, δεν χρειάζεται να μισθώσετε κάποιον επαγγελματικό χώρο, και έτσι αποφεύγετε το ενοίκιο και όλα τα λειτουργικά έξοδα (ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, Internet κλπ). Συγχρόνως αποφεύγετε και το μισθολογικό και ασφαλιστικό κόστος απασχόλησης κάποιου υπαλλήλου, καθώς το προσωπικό του γραφείου μας, θα εξυπηρετήσει άψογα όλους τους οργανισμούς και τις υπηρεσίες οι οποίες θα ζητήσουν να κάνουν έλεγχο της εταιρείας σας και μάλιστα χωρίς να είναι απαραίτητη ούτε η δική σας παρουσία. Εξάλλου η τιμολόγηση γίνεται απομακρυσμένα μέσω υπολογιστή και οι πληρωμές μέσω Internet Banking.

Η εταιρεία Epidosis σας οδηγεί με ασφάλεια και διαφάνεια στη σύσταση εταιρίας στη Βουλγαρία. Επιλέξτε την αύξηση των κερδών σας και τη μείωση των δαπανών σας! Καλέστε μας για μια λεπτομερή ενημέρωση.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Blog

Βρείτε την Ιδανική Ενεργειακή Λύση με τον Προσωπικό σας Ενεργειακό Σύμβουλο από την EPIDOSIS

Η EPIDOSIS, μέσω των Power Teams, προσφέρει εξατομικευμένες ενεργειακές λύσεις για την επιχείρησή σας. Ο προσωπικός σας ενεργειακός σύμβουλος λύνει τον γρίφο της καταλληλότερης και

Blog

Σχεδιάστε το Μέλλον της Επιχείρησής σας με την EPIDOSIS: Νομική Κάλυψη για Εργαζομένους την Έκτη Ημέρα

Η νέα νομοθεσία για την απασχόληση την έκτη ημέρα της εβδομάδας εισάγει σημαντικές αλλαγές για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν πενθήμερη ή εξαήμερη εργασία. Αυτές οι