Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας

Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας.

 

Με εξειδικευμένη νομική κατάρτιση, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και πολύχρονη εμπειρία η δικηγορική μας ομάδα αναλαμβάνει την επίλυση σύνθετων νομικών ζητημάτων και τη νομική καθοδήγηση κάθε ενδιαφερόμενου, στοχεύοντας στην αποτελεσματική νομική προστασία του και στη διασφαλιση των συμφερόντων/δικαιωμάτων του, στη σύννομη, ασφαλή και συγκροτημένη ανάπτυξη της επιχείρησης του.

 

Η ομάδα μας παρέχει με συνέπεια και αξιοπιστία νομική υποστήριξη στους πελάτες μας σε κάθε στάδιο της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, με ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων νομικών υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις σύγχρονες συνθήκες.

Αστικό Δίκαιο

Επίλυση νομικών ζητημάτων αστικού δικαίου και διασφάλιση των δικαιωμάτων του κάθε ενδιαφερόμενου.

Δίκαιο Ακινήτων

Επίλυση νομικών ζητημάτων αστικού δικαίου και διασφάλιση των δικαιωμάτων του κάθε ενδιαφερόμενου.

Εμπορικό Δίκαιο

Επίλυση νομικών ζητημάτων εμπορικού δικαίου και διασφάλιση  δικαιωμάτων  κάθε  επιχείρησης ή επιχειρηματία.

Yachting

Πλήρης νομική κάλυψη και καθοδήγηση κατά την αγοραπωλησία σκαφών αναψυχής ελληνικής και ξένης σημαίας (ενωσιακής ή μη) και κατά την εμπορική εκμετάλλευση αυτών.

Δίκαιο Αλλοδαπών

Εκπροσώπηση και παροχή νομικών υπηρεσιών σε αλλοδαπούς επενδυτές ή μη με σκοπό την απόκτηση άδειας διαμονής στην Ελλάδα.

Ποινικό Δίκαιο

Νομική κάλυψη σε ζητήματα Ποινικού Δικαίου και διασφάλιση των δικαιωμάτων του κάθε ενδιαφερόμενου.

Oι Αξίες μας

Συνέπεια

Με προσήλωση, υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες των πελατών μας κατά τον χειρισμό της κάθε υπόθεσης, επιδιώκουμε άμεσα τις ασφαλέστερες και κατάλληλες λύσεις για τους εντολείς μας.

 

Εμπειρία

Με την πολυετή εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση της νομικής μας ομάδας, μελετούμε διεξοδικά την κάθε υπόθεση, σε συνεργασία και επικοινωνία με τον εντολέα μας, προτείνουμε και συμβουλεύουμε, διαπραγματευόμαστε και καθοδηγούμε, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή γι’ αυτόν λύση.

 

Εμπιστοσύνη

Ασχολούμενοι εξατομικευμένα με την κάθε υπόθεση και τις ενδεχόμενες ιδιαιτερότητες αυτής, με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα, εχεμύθεια και δημιουργικό πνεύμα, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας, προσφέροντας σε αυτούς αίσθημα ασφάλειας και χτίζοντας μία σχέση αλληλοσεβασμού, με στόχο την επιτυχή έκβαση της νομικής τους υπόθεσης ή/και την κατοχύρωση της κάθε εκφανσης της οικονομικής τους δραστηριότητας.

Γιατί να μας διαλέξετε;

Εξατομίκευση & Αποτελεσματικότητα

Θα λάβετε πλήρεις και εξατομικευμένες νομικές υπηρεσίες από την έμπειρη και καταρτισμένη νομική μας ομάδα, με στόχο την αποτελεσματικότερη διασφάλιση των συμφερόντων σας.

 

Μελέτη της υπόθεσής σας σε βάθος

Αξιολογούμε διεξοδικά τη φύση και τις ιδιαιτερότητες της υπόθεσής σας και παρέχουμε νομική υποστήριξη προσαρμοσμένη στις ανάγκες αυτής.

 

Ποιότητα & Συνέπεια

Με γνώμονα πάντα τη διασφάλιση της ποιότητας στην παροχή των νομικών μας υπηρεσιών, παρέχουμε συνεχή ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσή σας και στοχεύουμε στην ταχύτερη αλλά και αποτελεσματικότερη για εσάς έκβαση αυτής.

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη Φόρμα Επικοινωνίας  ή να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: