Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Πραγματοποιήστε τα όνειρα σας με έως και 100% χρηματοδότηση ΕΣΠΑ

Χρηματοδότηση ΕΣΠΑ

Για όσους κυνηγούσαν πάντα την ευκαιρία σύστασης μιας νέας Ελληνικής εταιρείας ή επέκτασης της ήδη υπάρχουσας, τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή! Μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα με ενίσχυση έως και 100% του επενδυτικού σας πλάνου.

Διανύοντας τη Νέα Προγραμματική Περίοδο του ΕΣΠΑ για το 2021-2027, η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει από την Ε.Ε. μεγάλα κονδύλια για να εκτοξεύσει την ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων.

Τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Επιδοτήσεων αναμένονται να προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες σε επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της αγοράς. Αρκετές είναι λοιπόν αυτές οι επιχειρήσεις που αξιοποιούν τα προγράμματα ΕΣΠΑ για να πετύχουν τον στόχο τους: ολοκλήρωση των επενδυτικών τους σχεδίων, εκσυγχρονισμός της λειτουργίας τους και αύξηση της ανταγωνιστικότητας τους.

Η συνεργασία με την EPIDOSIS θα σας προσφέρει την απόλυτη 360ο εμπειρία και υποστήριξη από μία και μόνο εταιρεία, ώστε να εξασφαλίσει, όσο είναι δυνατόν, την επιτυχία του επιχειρησιακού σχεδίου σας.

Το νέο σχέδιο ανάπτυξης της Ελληνικής Κυβέρνησης αναμένεται να φέρει στην ελληνική αγορά 72 δις, διαμοιρασμένα σε τομείς που σχετίζονται άμεσα με την αναβάθμιση και την αύξηση της παραγωγικότητας του ελληνικού επιχειρείν.

Σε μία εποχή που οι οικονομικές συνέπειες του COVID19 υποχωρούν σταδιακά, το νέο Πλαίσιο ΕΣΠΑ 2021-2027 θέτει ως βασικές προτεραιότητες:

 • Αύξηση ρευστότητας & παραγωγικότητας
 • Ενίσχυση των τομέων της έρευνας & καινοτομίας
 • Βελτίωση της δυναμικής του μεγέθους των ελληνικών επιχειρήσεων
 • Στροφή σε νέες & περιβαλλοντικά φιλικές καινοτομίες

Όμως, από κοινού με το νέο ΕΣΠΑ, έρχεται να συνδράμει και ο Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ο οποίος αναμένεται ως και το 2023 να δώσει περισσότερες ανάσες ρευστότητας στις επιχειρήσεις, μέσω νέων δράσεων.

Η νέα εποχή του ΕΣΠΑ είναι εδώ, με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

 

Βασικές Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Επίσης, μπορεί να χρηματοδοθεί οποιαδήποτε μορφή εμπορικής εταιρείας (ΙΚΕ, ΕΠΕ, ΑΕ, ΕΕ, ΟΕ, ατομική κτλ.) και το επιχειρηματικό σας πλάνο να υλοποιηθεί μέσα σε 24 μήνες (υπό προϋποθέσεις πάντα).

Μεταξύ άλλων, επιδοτούνται επίσης:

 • Τα λειτουργικά έξοδα
 • Οι ασφαλιστικές εισφορές
 • Οι επιδοτούμενες δαπάνες
 • Τα αναλώσιμα
 • Προμήθεια λογισμικών
 • Ψηφιακή παρουσία της επιχείρησης & διαφήμιση
 • Ο μηχανολογικός & τεχνολογικός εξοπλισμός
 • Θέσεις εργασίας
 • Αμοιβές προς τρίτους

Στην EPIDOSIS πιστεύουμε ότι κάθε επαγγελματίας πρέπει να αναπτύσσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα χωρίς φραγμούς και εμπόδια. Να έχει την δυνατότητα, ανεπηρέαστος από φορολογικά, λογιστικά και νομικά ζητήματα, να δημιουργήσει μια λειτουργική, επωφελή και με συνεχή εξέλιξη εταιρεία. Να επενδύει τον χρόνο του και να επικεντρώνεται στην λήψη στρατηγικών αποφάσεων που θα αποφέρουν κέρδος και ανάπτυξη.

Αν επιθυμείτε λοιπόν, η επόμενη αποστολή μας να είναι η ανάπτυξη της δικής σας επιχείρησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με την έμπειρη ομάδα της EPIDOSIS στο 2310 477725 (για τα γραφεία Θεσσαλονίκης) ή στο 210 220 6611 (για τα γραφεία Αθήνας) ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας ΕΔΩ.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Blog

Βρείτε την Ιδανική Ενεργειακή Λύση με τον Προσωπικό σας Ενεργειακό Σύμβουλο από την EPIDOSIS

Η EPIDOSIS, μέσω των Power Teams, προσφέρει εξατομικευμένες ενεργειακές λύσεις για την επιχείρησή σας. Ο προσωπικός σας ενεργειακός σύμβουλος λύνει τον γρίφο της καταλληλότερης και

Blog

Σχεδιάστε το Μέλλον της Επιχείρησής σας με την EPIDOSIS: Νομική Κάλυψη για Εργαζομένους την Έκτη Ημέρα

Η νέα νομοθεσία για την απασχόληση την έκτη ημέρα της εβδομάδας εισάγει σημαντικές αλλαγές για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν πενθήμερη ή εξαήμερη εργασία. Αυτές οι