Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Παγίδα Τεκμηρίων: Τι Πρέπει να Κάνουν οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες

Αυτή την περίοδο, πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται αντιμέτωποι με υπερφουσκωμένα εκκαθαριστικά των ατομικών επιχειρήσεων που στέλνονται από την εφορία. Τα τεκμήρια μπορούν να οδηγήσουν σε υψηλότερες φορολογικές επιβαρύνσεις, κάτι που μπορεί να είναι καταστροφικό για την οικονομική υγεία της επιχείρησής σας.

Τι Μπορείτε να Κάνετε για να Πληρώσετε Λιγότερο Φόρο;

  1. Σωστή Φορολογική Στρατηγική: Συνεργαστείτε με ειδικούς για να σχεδιάσετε μια αποτελεσματική φορολογική στρατηγική που θα μειώσει τις φορολογικές σας επιβαρύνσεις.
  2. Αμφισβήτηση Εκκαθαριστικών: Αν τα εκκαθαριστικά σας είναι υπερβολικά υψηλά, μπορείτε να τα αμφισβητήσετε με την κατάλληλη και εξειδικευμένη φοροτεχνική υποστήριξη.
  3. Βέλτιστη Οργάνωση Εσόδων και Εξόδων: Παρακολουθήστε προσεκτικά τα έσοδα και τα έξοδά σας και βεβαιωθείτε ότι όλα τα απαραίτητα στοιχεία είναι σωστά καταγεγραμμένα. Κάντε μια σωστή PnL analysis.

Στην EPIDOSIS, προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για να διαχειριστείτε τα φορολογικά σας θέματα. Η εμπειρία και η γνώση μας μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε τα προβλήματα και να διασφαλίσετε την οικονομική σταθερότητα της επιχείρησής σας.

Oι εξειδικευμένοι σύμβουλοι είναι έτοιμοι να σας δώσουν λύσεις που ταιριάζου στις ανάγκες σας.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Blog

Βρείτε την Ιδανική Ενεργειακή Λύση με τον Προσωπικό σας Ενεργειακό Σύμβουλο από την EPIDOSIS

Η EPIDOSIS, μέσω των Power Teams, προσφέρει εξατομικευμένες ενεργειακές λύσεις για την επιχείρησή σας. Ο προσωπικός σας ενεργειακός σύμβουλος λύνει τον γρίφο της καταλληλότερης και

Blog

Σχεδιάστε το Μέλλον της Επιχείρησής σας με την EPIDOSIS: Νομική Κάλυψη για Εργαζομένους την Έκτη Ημέρα

Η νέα νομοθεσία για την απασχόληση την έκτη ημέρα της εβδομάδας εισάγει σημαντικές αλλαγές για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν πενθήμερη ή εξαήμερη εργασία. Αυτές οι