Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Ο ταξιδιωτικός όμιλος «TUI Group» ενισχύει τις επενδύσεις του στη Βουλγαρία

Ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός όμιλος παγκοσμίως, TUI Group, ενισχύει τις επενδύσεις του σε χώρες όπως η Βουλγαρία και το Cape Verde (Πράσινο Ακρωτήριο), όπως ανακοινώθηκε την περασμένη Τρίτη, με σκοπό να αντισταθμίσει την πτώση της ζήτησης των ταξιδιών προς την Τουρκία, λόγω της ανησυχίας που προκλήθηκε από τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στη χώρα, αλλά και την εγγύτητά της στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο Συρία.

Εξαιτίας επίσης των τρομοκρατικών επιθέσεων, εκτός της Τουρκίας, κατέστησαν λιγότερο δημοφιλείς και περιοχές όπως η Αίγυπτος, η Τυνησία και το Παρίσι.

Η Βουλγαρία επιλέχθηκε ως μία από τις χώρες στις οποίες η εταιρεία πρόκειται να ενισχύσει τις δραστηριότητές της, δεδομένου ότι τα επίπεδα των τιμών στη χώρα είναι συγκρίσιμα με αυτά της Τυνησίας, όπως ανακοίνωσε ο Friedrich Joussen, TUI CEO.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: