Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Νομοσχέδιο Μείωσης Φόρου έως 50% για 9 Χρόνια σε Επιχειρήσεις, Επαγγελματίες & Αγρότες

Το 2024 είναι μια χρονιά με βαθύ φοροσχεδιασμό, ανασχεδιασμό και επωφελούμενη με νόμους. Σας παρουσιάζουμε συνοπτικά τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι νέοι νόμοι, προσθέτοντας αξία στην επιχείρησή σας.

 

Το Υπουργείο Οικονομικών προτείνει φορολογικά κίνητρα με έκπτωση έως και 50% μέχρι και 9 χρόνια για τις επιχειρήσεις που υποβάλλονται σε μετασχηματισμό.

 

Αναλυτικά τα φορολογικά κίνητρα:

 

1. Έκπτωση Έως 50%!

Απαλλαγή φόρου εισοδήματος κατά 30% ή 50% για έως 9 χρόνια για μετασχηματισμούς επιχειρήσεων, με ελάχιστο αθροιστικό κύκλο εργασιών.

2. Συνολικό Όφελος Έως 500.000€

Σε περίπτωση μετασχηματισμού επιχείρησης ή εισφοράς ατομικής επιχείρησης, το φορολογικό όφελος μπορεί να φτάσει τα 500.000€.

3. Δυνατότητα Συμψηφισμού και Μεταφοράς Ζημιών

Μεταφορά ζημιών στον ισολογισμό της νέας επιχείρησης και φορολογικός συμψηφισμός με τα κέρδη, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

4. Έκπτωση Δαπανών για Εξαγορά Επιχείρησης:

Αναγνώριση έκπτωσης για δαπάνες εξαγοράς τίτλων σε περίπτωση εξαγοράς επιχείρησης.

5. Απαλλαγή 50% από τον φόρο εισοδήματος για τις συνεργασίες φυσικών προσώπων με κύριο το επάγγελμα αγροτών.

Εκμεταλλευτείτε τα Οφέλη του νέου νομοθετικού πλαισίου μέσα

από μια συνάντηση One to One στην EPIDOSIS.


Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη Φόρμα Επικοινωνίας  ή να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα 2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας. Με εξειδικευμένη νομική