Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Διεκδικήστε και εσείς μερίδιο στην παγκόσμια αγορά με το επόμενο επενδυτικό σας βήμα στην Κύπρο!

Διεκδικήστε και εσείς μερίδιο στην παγκόσμια αγορά με το επόμενο επενδυτικό σας βήμα στην Κύπρο!

Το 2020 ήταν η χρονιά που άλλαξε τα πάντα. Μέσα σε αυτή την χρονιά, όμως, ξεπρόβαλλαν και σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες για την δημιουργία και την ανάπτυξη νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων, με την Κύπρο να αποτελεί – περισσότερο από ποτέ – έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς.

Νέες προοπτικές ανάπτυξης για την επιχείρηση σας!

Γιατί η Κύπρος τραβάει τα φώτα πάνω της; Η Κύπρος προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα επιλογών όσον αφορά τους τομείς επενδύσεων, µε τους βασικούς να παραμένουν διαχρονικά οι τομείς της παροχής υπηρεσιών, των χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων, του τουρισμού και των κατασκευών.

Αν είστε αποφασισμένοι λοιπόν να διεκδικήσετε πελάτες στην Κύπρο, η σταθερότητα στην νομοθεσία και κυρίως στον φορολογικό τομέα που καθορίζουν ένα κλίμα θετικότητας και ανάπτυξης, θα αποτελέσουν καταλυτικό παράγοντα στην απόφαση της ίδρυσης της εταιρείας σας στην Κύπρο ή της μεταφοράς της εταιρείας σας από μια αλλοδαπή χώρα σε αυτήν.

Τα τελευταία 35 χρόνια έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις να ξεκινήσουν από το μηδέν στην Κύπρο, την Ελλάδα, την Βουλγαρία αλλά και την Πολωνία και να αναπτυχθούν με επιτυχία στην εκάστοτε και την παγκόσμια αγορά.

H ανάπτυξη βρίσκεται στην καρδιά της EPIDOSIS!

Με την βοήθεια και την καθοδήγηση των έμπειρων και εξειδικευμένων συμβούλων της Epidosis, οποιαδήποτε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου, μπορεί να αναπτύξει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Κύπρο, απολαμβάνοντας τα πλούσια πλεονεκτήματα που προσφέρει το νησί στους επιχειρηματίες!

Θέλετε να μάθετε και εσείς πως μπορείτε να αναπτυχθείτε και να επωφεληθείτε από τα προνόμια ίδρυσης μιας εταιρείας ή μεταφοράς της ήδη υπάρχουσας στην Κύπρο;

Το πραγματικό γραφείο, η απασχόληση προσωπικού, οι λογαριασμοί κοινής ωφέλειας, η δημιουργία ενός website και η πραγματική κατοικία θα ήταν κάποιες (μόνο) από τις προτάσεις της Epidosis για να έχετε ένα νόμιμο πρόσωπο στις φορολογικές αρχές του κράτους και να διασφαλίσετε το παγκόσμιο εισόδημα σας.

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας στα γραφεία της Epidosis στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη, για να μάθετε όσα απαιτεί η μετάβαση στο επόμενο σας βήμα!

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Επέκταση Επιδόματος Μητρότητας: Τι Σημαίνει για τις Εργαζόμενες Μητέρες

Η πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επέκταση του επιδόματος μητρότητας σε νέες κατηγορίες εργαζόμενων μητέρων σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή. Με αναδρομική ισχύ από τον