Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Expand Your Business in Cyprus • Poland • Bulgaria • Greece

Expand Your Business in Cyprus • Poland • Bulgaria • Greece

Πολλοί είναι οι επιχειρηματίες που αναρωτιούνται ποια είναι η συγκεκριμένη επιχειρησιακή στρατηγική που θα επιτρέψει να απολαμβάνετε τις ευνοϊκές φορολογικές διευκολύνσεις της Κύπρου ή της Βουλγαρίας, χωρίς να διακόψετε καθόλου την δραστηριότητα σας στην Ελλάδα. Η ίδρυση υποκαταστήματος αλλοδαπής εταιρείας στην Ελλάδα, η μεταφορά έδρας στην Κύπρο ή στην Βουλγαρία θα εξασφαλίσει στην εταιρεία σας ένα τρομερά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων ημεδαπών εταιρειών.

Το υποκατάστημα αλλοδαπής (LTD) αποτελεί μια επιπλέον εταιρική μορφή, η οποία σας επιτρέπει να αποκτήσετε ευκολότερη πρόσβαση στις διεθνείς αγορές με τα όσα σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα συνεπάγονται, απολαμβάνοντας παράλληλα όλα τα οφέλη από την αδιάκοπη επιχειρηματική σας δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Πλήρης εξειδίκευση στους φορολογικούς προνομιακούς προορισμούς

Ο ολοκληρωμένος φοροσχεδιασμός (tax planning) που προσφέρουμε, χάρη στην πολυετή εμπειρία και την ενασχόληση με τη Φορολογική και Ασφαλιστική Νομοθεσία σε Ελλάδα, Κύπρο, Πολωνία και Βουλγαρία, μας επιτρέπει να προτείνουμε μοναδικές λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Παράλληλα, η φυσική μας παρουσία με στεγασμένα γραφεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Πολωνία, σας εξασφαλίζει, μέσα από την άριστη επικοινωνία με τα στελέχη της εταιρείας μας, την συνολική υποστήριξη για όλα τα θέματα που θα απασχολήσουν την εταιρεία σας.

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε να αποκομίσετε τα σημαντικά οφέλη και πλεονεκτήματα από την ίδρυση υποκαταστήματος, θα ήταν ιδιαίτερη χαρά να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης είτε δια ζώσης στα γραφεία μας στην Αθήνα (210 220 6611) και στην Θεσσαλονίκη (2310 477 725).

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία EPIDOSIS, πατήστε εδώ.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: