Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Μην κάνεις κουπί στην επιχείρηση σου….. Κάνε ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ!

Στην εταιρεία Epidosis, συναντάμε καθημερινά επιχειρηματίες που κάνουν κουπί για να καλύψουν τα λειτουργικά τους έξοδα, τις ανάγκες τους σε πάγιο εξοπλισμό, τις ανάγκες τους για εκσυγχρονισμό επιχείρησης. Κάνε ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ!

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση, καθώς εάν δεν έχετε σύμβουλο ΕΣΠΑ Manager για να ασχοληθεί εντατικά με τις ανάγκες σας, τότε θα χάνετε ευκαιρίες χρηματοδότησης – επιδότησης. Ως αποτέλεσμα το δεσμευμένο Βudget της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα καταλήγει στις τσέπες του ανταγωνισμού.

Απολαύστε τη διαδρομή και αφήστε το κουπί στα έμπειρα στελέχη της EPIDOSIS για την διασφάλιση της μέγιστης απόδοσης που σας αναλογεί, από τα 72 δις ευρώ που δικαιούται η xώρα μας που θα καλύψουν τις ανάγκες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα όσον αφορά τις επενδύσεις μέχρι το 2027.

Κλείσε άμεσα μία συνάντηση με τον εξατομικευμένο ΕΣΠΑ Manager της Epidosis με σκοπό να καταγράψουμε την ανάγκη σας έχοντας όλα τα στοιχεία της εταιρείας σας και να κάνουμε μία προ αξιολόγηση – προ βαθμολόγηση του δικού σας επιχειρηματικού σχεδίου και να αναλάβουμε την υποβολή οικονομοτεχνικής μελέτης στον αρμόδιο φορέα διαχείρισης.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: