Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Λύσεις υπάρχουν….. Μην πέφτεις στα βράχια!

Συχνά εμφανίζονται επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν πέσει στα βράχια, έχουν τραυματιστεί και ζητάνε περίθαλψη… Λύσεις Υπάρχουν!

Όπως βλέπετε στην εικόνα, η αξιοποίηση είναι αυτό που τελικά μετράει! Γιατί ο βράχος δεν είναι πάντα αδιέξοδο… και σε ορισμένες περιπτώσεις δίνει ασφάλεια, δημιουργεί σταθερότητα και είναι απροσπέλαστος!

Πολλά νομικά ή φορολογικά θέματα που έχουν να κάνουν με ελέγχους σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, δημιουργούν την αίσθηση της ελεύθερης πτώσης σε ανώμαλο έδαφος…

Ο σύγχρονος επιχειρηματίας για να πετύχει, χρειάζεται γνώσεις, κεφάλαια, εμπειρία, γνωριμίες ή απλά μία επιλογή… την Epidosis – Expand Your Business!

Είμαστε δίπλα σε κάθε ανάγκη που θα παρουσιαστεί, για να αντιμετωπίσουμε τα καθημερινά φορολογικάνομικά και γραφειοκρατικά προβλήματα της επιχείρησης σας. Εξάλλου πάντα υπάρχει διαφυγή με περισσότερα από ένα μέσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας συναντήσουμε στα υπερσύγχρονα γραφεία μας στο Χαλάνδρι +30 210 220 6611 ή στην Καλαμαριά +30 2310 477725 καθώς επίσης και στο εξωτερικό.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας. Με εξειδικευμένη νομική