Για μια επιτυχημένη συνεργασία χρειάζεται χρόνος, χρήματα, γνώση… ή μια ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ επιλογή!

b

Επιτυχημένη συνεργασία

Από το 1986 έως και σήμερα, εμείς στην EPIDOSIS στεκόμαστε στο πλευρό του Έλληνα επιχειρηματία προσφέροντας του υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Εξατομικευμένης Λογιστικής, Νομικής και Μεταφραστικής Υποστήριξης, καθώς και Ελεγκτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανάπτυξης και Μακροχρόνιας Βιωσιμότητας.

Η άριστη και εξειδικευμένη γνώση μας πάνω στη Φορολογική και Ασφαλιστική Νομοθεσία σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Πολωνία μας καθιστούν απαραίτητο συνεργάτη για εσάς προσωπικά αλλά και για την εταιρεία σας.

 

EPIDOSIS adds value!

Ειδικά για εσάς, η Επίλεκτη Ομάδα της EPIDOSIS, που απαρτίζεται από έμπειρους Λογιστές και Ορκωτούς Ελεγκτές, παρέχει υπηρεσίες Λογιστικής υποστήριξης και Eξατομικευμένου Φοροσχεδιασμού για την εταιρεία σας στην Ελλάδα, μέσα από μια άψογη και συνεπή συνεργασία.

Αν αναρωτιέστε γιατί να επιλέξει κάποιος την EPIDOSIS, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ολοκληρωμένες λογιστικές αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες που μπορούν να σας προσφέρουν τα έμπειρα στελέχη μας.

Εμείς στην EPIDOSIS προσεγγίζουμε κάθε εταιρεία σαν μια μοναδική επιχειρησιακή οντότητα, προτείνοντας, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες της, μια σειρά από μοναδικές λύσεις που θα αποφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Με την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση που έχουμε αποκτήσει, θα προσδιορίσουμε εύστοχα το πλήρες εύρος των απαιτήσεων σας και θα παρέχουμε πλήρη και εξατομικευμένη λογιστική υποστήριξη.

Για το λόγο αυτό θα ήταν ιδιαίτερη χαρά να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση , είτε μέσω τηλεδιάσκεψης είτε δια ζώσης στα γραφεία μας (Θεσσαλονίκη-Αθήνα) για να συζητήσουμε το επιχειρηματικό σας πλάνο και πώς μπορούμε με επιστημονικότητα και απόλυτη εξειδίκευση να συμβάλουμε στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, ώστε να μην έχετε μόνο έναν λογιστή, αλλά έναν οικονομικό σύμβουλο και συνοδοιπόρο προς την ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία EPIDOSIS, πατήστε εδώ.

Lascia un commento

Devi essere loggato per inviare un commento.
preferenze sulla privacy
Quando visitate il nostro sito web, il vostro browser può memorizzare informazioni per vari servizi, di solito sotto forma di cookie. Qui potete modificare le vostre impostazioni sulla privacy. Si ricorda che il blocco di alcuni cookie può comportare una riduzione delle funzionalità del sito web.