Για μια επιτυχημένη συνεργασία χρειάζεται χρόνος, χρήματα, γνώση… ή μια ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ επιλογή!

b

Επιτυχημένη συνεργασία

Από το 1986 έως και σήμερα, εμείς στην EPIDOSIS στεκόμαστε στο πλευρό του Έλληνα επιχειρηματία προσφέροντας του υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Εξατομικευμένης Λογιστικής, Νομικής και Μεταφραστικής Υποστήριξης, καθώς και Ελεγκτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανάπτυξης και Μακροχρόνιας Βιωσιμότητας.

Η άριστη και εξειδικευμένη γνώση μας πάνω στη Φορολογική και Ασφαλιστική Νομοθεσία σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Πολωνία μας καθιστούν απαραίτητο συνεργάτη για εσάς προσωπικά αλλά και για την εταιρεία σας.

 

EPIDOSIS adds value!

Ειδικά για εσάς, η Επίλεκτη Ομάδα της EPIDOSIS, που απαρτίζεται από έμπειρους Λογιστές και Ορκωτούς Ελεγκτές, παρέχει υπηρεσίες Λογιστικής υποστήριξης και Eξατομικευμένου Φοροσχεδιασμού για την εταιρεία σας στην Ελλάδα, μέσα από μια άψογη και συνεπή συνεργασία.

Αν αναρωτιέστε γιατί να επιλέξει κάποιος την EPIDOSIS, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ολοκληρωμένες λογιστικές αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες που μπορούν να σας προσφέρουν τα έμπειρα στελέχη μας.

Εμείς στην EPIDOSIS προσεγγίζουμε κάθε εταιρεία σαν μια μοναδική επιχειρησιακή οντότητα, προτείνοντας, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες της, μια σειρά από μοναδικές λύσεις που θα αποφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Με την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση που έχουμε αποκτήσει, θα προσδιορίσουμε εύστοχα το πλήρες εύρος των απαιτήσεων σας και θα παρέχουμε πλήρη και εξατομικευμένη λογιστική υποστήριξη.

Για το λόγο αυτό θα ήταν ιδιαίτερη χαρά να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση , είτε μέσω τηλεδιάσκεψης είτε δια ζώσης στα γραφεία μας (Θεσσαλονίκη-Αθήνα) για να συζητήσουμε το επιχειρηματικό σας πλάνο και πώς μπορούμε με επιστημονικότητα και απόλυτη εξειδίκευση να συμβάλουμε στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, ώστε να μην έχετε μόνο έναν λογιστή, αλλά έναν οικονομικό σύμβουλο και συνοδοιπόρο προς την ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία EPIDOSIS, πατήστε εδώ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.
Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.