Φορολογικές Δηλώσεις 2022 – Εξασφάλιση Φορολογικού Χρήματος από την Λογιστική Ομάδα της Epidosis

newsletter

Φορολογικές Δηλώσεις 2022

Στην φετινή περίοδο για τις Φορολογικές Δηλώσεις 2022 στην Ελλάδα, η εταιρεία Epidosis σας προσφέρει Υπηρεσίες Εξατομικευμένου Φοροσχεδιασμού και σας προστατεύει από μεγάλους φόρους και επιβαρύνσεις.

Η έννοια του Παγκόσμιου Εισοδήματος και η Φορολόγησή του στην Χώρα που είστε Φορολογικοί Κάτοικοι, απαιτεί (πλέον) πολύ μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ αλλά και Ειδικές Γνώσεις στην Φορολογία μεταξύ, Ελλάδας και Κρατών του Εξωτερικού.

Ταυτόχρονα η φορολόγηση των ακινήτων, η εξασφάλιση του φορολογικού χρήματος, η αντιμετώπιση των τεκμηρίων,

Ο εξορθολογισμός των επιβαρύνσεων του ΕΝΦΙΑ καθώς και η επιδοματική πολιτική του κράτους στους φορολογούμενους αποτελούν σημεία υψηλής γνώσης και κατάρτισης των στελεχών της Epidosis.

Για τους παραπάνω λόγους, είμαστε στην διάθεση σας για να αναλάβουμε την σύνταξη και υποβολή της φετινής Φορολογικής σας Δήλωσης (2022) στην Ελλάδα, με τα έμπειρα στελέχη του λογιστηρίου μας, αναλαμβάνοντας την χαρτογράφηση και προετοιμασία του φορολογικού πλάνου για την αντιμετώπιση των φόρων χρήσης του 2021.

Επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ με τα έμπειρα στελέχη μας και θα ορίσουμε μία συνάντηση στα γραφεία της εταιρείας μας, στην Atene (2106810690) και στην Salonicco (2310477725).

Lascia un commento

Devi essere loggato per inviare un commento.
preferenze sulla privacy
Quando visitate il nostro sito web, il vostro browser può memorizzare informazioni per vari servizi, di solito sotto forma di cookie. Qui potete modificare le vostre impostazioni sulla privacy. Si ricorda che il blocco di alcuni cookie può comportare una riduzione delle funzionalità del sito web.