Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Φορολογικές Δηλώσεις 2022 – Εξασφάλιση Φορολογικού Χρήματος από την Λογιστική Ομάδα της Epidosis

Φορολογικές Δηλώσεις 2022

Στην φετινή περίοδο για τις Φορολογικές Δηλώσεις 2022 στην Ελλάδα, η εταιρεία Epidosis σας προσφέρει Υπηρεσίες Εξατομικευμένου Φοροσχεδιασμού και σας προστατεύει από μεγάλους φόρους και επιβαρύνσεις.

Η έννοια του Παγκόσμιου Εισοδήματος και η Φορολόγησή του στην Χώρα που είστε Φορολογικοί Κάτοικοι, απαιτεί (πλέον) πολύ μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ αλλά και Ειδικές Γνώσεις στην Φορολογία μεταξύ, Ελλάδας και Κρατών του Εξωτερικού.

Ταυτόχρονα η φορολόγηση των ακινήτων, η εξασφάλιση του φορολογικού χρήματος, η αντιμετώπιση των τεκμηρίων,

Ο εξορθολογισμός των επιβαρύνσεων του ΕΝΦΙΑ καθώς και η επιδοματική πολιτική του κράτους στους φορολογούμενους αποτελούν σημεία υψηλής γνώσης και κατάρτισης των στελεχών της Epidosis.

Για τους παραπάνω λόγους, είμαστε στην διάθεση σας για να αναλάβουμε την σύνταξη και υποβολή της φετινής Φορολογικής σας Δήλωσης (2022) στην Ελλάδα, με τα έμπειρα στελέχη του λογιστηρίου μας, αναλαμβάνοντας την χαρτογράφηση και προετοιμασία του φορολογικού πλάνου για την αντιμετώπιση των φόρων χρήσης του 2021.

Επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ με τα έμπειρα στελέχη μας και θα ορίσουμε μία συνάντηση στα γραφεία της εταιρείας μας, στην Αθήνα (2106810690) και στην Θεσσαλονίκη (2310477725).

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: