Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Ίδρυση Εταιρείας στην Κύπρο – Μια σύντομη διαδικασία με ισχυρά κίνητρα!

Ίδρυση Εταιρείας στην Κύπρο

Θέλεις να ξεκινήσεις την δική σου εταιρεία στην Κύπρο αλλά δεν γνωρίζεις από που να αρχίσεις?

Η Κύπρος διαθέτει μια σύγχρονη, ελεύθερη αγορά, που δίνει στους διεθνείς επενδυτές και τις εγχώριες επιχειρήσεις την εμπιστοσύνη να επενδύσουν, να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν.

Πως θα σε βοηθήσει η ίδρυση εταιρείας στην Κύπρο στην ανάπτυξη της δικής σου εταιρείας?

Με τον ίδιο τρόπο που έχει βοηθήσει χιλιάδες Έλληνες επιχειρηματίες που πλέον βρίσκονται ακριβώς εκεί που χτυπά η καρδιά της επιχειρηματικότητας. Σε βοηθά να αναπτύξεις την επιχείρηση σου, να της χαρίσεις παγκόσμιο επιχειρηματικό προφίλ και να στοχεύσεις στις αγορές του κόσμου με την #1 επιλογή.

Καθημερινά δεκάδες Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη της αγοράς επιλέγουν το διεθνές χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό κέντρο της Κύπρου για να ιδρύσουν ή να επεκτείνουν την εταιρεία τους. Οι λόγοι που επιλέγουν την ίδρυση εταιρείας στην Κύπρο είναι:

  • Εύκολη διαδικασία ίδρυσης
  • Αποφυγή διπλής φορολογίας
  • 0% μερισματικός φόρος
  • Ασφαλές τραπεζικό σύστημα
  • 12.5% φορολογικός συντελεστής
  • Απαλλαγή εισφορών ΕΦΚΑ
  • Εισοδήματα χωρίς φόρο

Χρειάζεσαι μόλις 3 βήματα για να πετύχεις την ανάπτυξη της εταιρείας σου και να αυξήσεις την κερδοφορία της!

Ποια είναι τα βήματα για να αποκτήσεις την δική σου εταιρεία στην Κύπρο και να απολαύσεις τα παραπάνω οφέλη?

Βήμα 1

Επικοινώνησε μαζί μας!

Για περισσότερα από 30 χρόνια, βοηθάμε επιχειρηματίες όπως εσύ και τους συμβουλεύουμε για το επόμενο βήμα. Μέσα από την ευχάριστη και γρήγορη συζήτηση, μελετάμε τις ανάγκες σου, ετοιμάζουμε το πλάνο και σχεδιάζουμε μαζί το δικό σου μοντέλο επιτυχίας!

Βήμα 2

Ξεκινάμε με την εγγραφή της εταιρείας σου και σε 2 μέρες είσαι έτοιμος να υπογράψεις συμφωνητικά και να ξεκινήσεις να προωθείς την επιχείρηση σου! Παράλληλα, προχωράμε με το άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού που καλύπτει 100% τις ανάγκες της επιχείρησης σου και ξεκινάς να εισπράττεις λεφτά και να βλέπεις τον λογαριασμό σου να μεγαλώνει.

Βήμα 3

Κωδικοποιημένες και απλές λογιστικές υπηρεσίες.

Κάθε τέλος του μήνα μας στέλνεις τις κινήσεις της εταιρείας σου και κάθε τρίμηνο κάνουμε το review εσόδων και εξόδων. Στην εταιρεία Εpidosis βοηθάμε επιχειρήσεις, όπως και η δική σου, ώστε να έχουν σε τάξη τα οικονομικά τους και να αναπτύσσονται! Με υψηλή κατάρτιση, βαθιά γνώση και εχεμύθεια θα καλύψουμε κάθε επιχειρησιακή σας ανάγκη τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο.

Και Έξτρα Βήμα 4

Αν θέλεις να εκτοξεύσεις την επιχείρηση σου και να αυξήσεις τις πωλήσεις σου μπορείς να αξιοποιήσεις τις υπηρεσίες marketing και lead generation που προσφέρει ο οργανισμός μας!  Επενδύοντας χρήματα στην διαφήμιση, κερδίζεις χρόνο, πωλήσεις, αναγνωρισιμότητα και νέους πελάτες!

Η ίδρυση της εταιρείας στην Κύπρο είναι η πιο σωστή επιχειρηματική κίνηση που μπορείς να κάνεις!

Σας καλούμε στα γραφεία μας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ώστε να σας καθοδηγήσουμε στη νέα σας επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κύπρο. Επικοινωνήστε άμεσα με την έμπειρη ομάδα της EPIDOSIS στο 2310 477725 (για τα γραφεία της Θεσσαλονίκης) ή στο 210 220 6611 (για τα γραφεία της Αθήνας) ή να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ΕΔΩ.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: