Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Η Βουλγαρία κατετάγη τρίτη παγκοσμίως στον εντοπισμό Βιομηχανικών εγκαταστάσεων

Η χώρα της Βουλγαρίας κατατάσσεται ως τρίτος σε προοπτική προορισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, όσον αφορά τον εντοπισμό βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Το γεγονός αυτό αποκαλύπτει η πρόσφατη ετήσια έκθεση της Cushman & Wakefield, με τίτλο “Where in the world? Manufacturing index 2015”, όπως αναφέρει η καθημερινή εφημερίδα Sega Daily Newspaper.

Η Βουλγαρία αναρριχήθηκε κατά τέσσερις θέσεις σε σχέση με την κατάταξή της το περασμένο έτος, ενώ προηγείται μόνο από το Βιετνάμ και την Τυνησία στα πλαίσια των χωρών που προσδιορίζονται ως «ανερχόμενα αστέρια».

Οι χώρες αξιολογούνται και κατατάσσονται σύμφωνα με τρεις ομάδες κριτηρίων – τις συνθήκες λειτουργίας της αγοράς, τους κινδύνους και το κόστος λειτουργίας. Η Βουλγαρία κατατάσσεται στην κορυφή της λίστας αξιολόγησης όσον αφορά τα λειτουργικά κόστη, λόγω του φθηνού εργατικού δυναμικού και της χαμηλής φορολογίας. Τα κριτήρια που αφορούν τους κινδύνους περιλαμβάνουν την πιθανότητα φυσικών καταστροφών, καθώς επίσης και οικονομικούς, εταιρικούς και ενεργειακούς κινδύνους. Τα κριτήρια που αφορούν τις συνθήκες αποτελούν η ποιότητα του εργατικού δυναμικού, η εφοδιαστική, η πρόσβαση στις αγορές, το επιχειρηματικό περιβάλλον, ο μικρός χρόνος εφοδιασμού και η αειφορία / εταιρική ευθύνη.

Η εταιρεία EpidosisBG σας προτρέπει και δύναται να σας υποστηρίξει σε κάθε σας επιχειρηματικό εγχείρημα στο δελεαστικό περιβάλλον της Βουλγαρίας. Επενδύστε και επωφεληθείτε από το ευνοϊκό οικονομικό καθεστώς της χώρας καθώς και από τα πολύ χαμηλά κόστη της, αναφορικά με φορολογικά, ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα.

Σύντομα αναμένεται η έναρξη επιδοτούμενου ευρωπαϊκού προγράμματος, το οποίο προβλέπει επιδότηση έως και 75% για την δημιουργία νεοσύστατης μεταποιητικής επιχείρησης στην Βουλγαρία. Το ποσό της συγκεκριμένης επιδότησης δύναται να φτάσει τις 300.000 ευρώ.

Ίσως ήρθε η στιγμή να κάνετε πραγματικότητα το όραμά σας για μια επιτυχημένη και κερδοφόρα επιχείρηση σε μεταποιητικό τομέα της επιλογής σας!

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

«Ενίσχυση Επενδυτικών Σχεδίων παραγωγικών επενδύσεων Νέων & Υπό Σύσταση Μεγάλων Επιχειρήσεων

Σύμφωνα με τον Καν. (ΕΕ) 2021/1056 για τη θέσπιση του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης» του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» ΕΣΠΑ 2021-2027 η εν λόγω δράση συνολικού ύψους

Blog

«Ενίσχυση Επενδυτικών Σχεδίων παραγωγικών επενδύσεων Υφιστάμενων Μεγάλων Επιχειρήσεων που υλοποιούνται στις ηπειρωτικές περιοχές ΕΣΔΙΜ

Σύμφωνα με τον Καν. (ΕΕ) 2021/1056 για τη θέσπιση του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης» του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» ΕΣΠΑ 2021-2027, η εν λόγω δράση συνολικού