Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Η Uber θα ανοίξει Logistics Centre στη Βουλγαρία

Η Uber, Αμερικάνικη εταιρεία με online δίκτυο μεταφορών, θα ανοίξει Logistic κέντρο στη Βουλγαρία.

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Μποζιντάρ Lukarski, σε μια συνέντευξη για το Darik ραδιόφωνο το Σάββατο.

Ο Lukarski αποκάλυψε ότι το έργο έχει ήδη πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό InvestBulgaria.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο περιορισμός σχετικά με τη λειτουργία της Uber στη Βουλγαρία δεν αποτελεί εμπόδιο για την εταιρεία να αναπτύξει υπηρεσίες διακίνησης στη χώρα η οποία είναι γνωστή ως μια πολύ δημοφιλής outsourcing εταιρεία.

Η Uber μπήκε στη Βουλγαρία το 2014, αλλά πέρυσι η Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού (KZK),που κατηγορείται για αθέμιτο ανταγωνισμό, στέρησε το δικαίωμα να λειτουργήσει στη χώρα.

Ο Lukarski πρόσθεσε ότι από την αρχή του έτους, ο Οργανισμός InvestBulgaria έχει πιστοποιήσει πέντε έργα τους, ύψους BGN 100 Μ.

Η έγκριση άλλων 22 έργων ύψους BGN 471,5 Μ ήταν επικείμενη. Τα έργα αφορούν τους τομείς της παραγωγής, της κατασκευής μηχανών και της υψηλής τεχνολογίας.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας. Με εξειδικευμένη νομική