Η Moody’s αυξάνει τη μακροπρόθεσμη βαθμολογία της Βουλγαρίας σε BAA1

Αύξηση Βαθμολογίας της Βουλγαρίας από τη Moody’s

Η Moody’s αύξησε τη μακροπρόθεσμη βαθμολογία ξένου και τοπικού νομίσματος της Βουλγαρίας σε Baa1 με σταθερές προοπτικές, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ στη σελίδα του στο Facebook. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό οφείλεται στην πρόοδο της Βουλγαρίας στην ένταξη στην Ευρωζώνη και στις επιτυχημένες μεταρρυθμίσεις.

Ο πρωθυπουργός προσθέτει ότι οι διεθνείς εμπειρογνώμονες έχουν παρατηρήσει μια βελτίωση στο προφίλ χρέους της χώρας, ένα αξιόπιστο χαρτοφυλάκιο νομισμάτων και μια καλή πολιτική προϋπολογισμού.

Μέσα σε δύο μήνες, αυτή είναι η δεύτερη έγκυρη διεθνής υπηρεσία που δίνει θετική αξιολόγηση για τη Βουλγαρία , γράφει ο Μπόικο Μπορίσοφ. “Ακόμη μια άλλη διεθνής αναγνώριση της δημοσιονομικής μας πολιτικής μας υποχρεώνει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας και να μην παρεκκλίνουμε από την πορεία”, καταλήγει.

Πηγή: novinite.com

Σχετικά άρθρα

Βρείτε περισσότερα άρθρα ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους

Ακολουθήστε μας

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

Υποστηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία σας με γνώση, κατανόηση και ένα καλά μελετημένο λογιστικό σχέδιο. Προσφέρουμε λύσεις που ακολουθούν πιστά τα λογιστικά πρότυπα, σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε φορολογικό χρήμα και να κάνετε αποδοτικές επενδύσεις.