Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Η Moody’s αυξάνει τη μακροπρόθεσμη βαθμολογία της Βουλγαρίας σε BAA1

Αύξηση Βαθμολογίας της Βουλγαρίας από τη Moody’s

Η Moody’s αύξησε τη μακροπρόθεσμη βαθμολογία ξένου και τοπικού νομίσματος της Βουλγαρίας σε Baa1 με σταθερές προοπτικές, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ στη σελίδα του στο Facebook. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό οφείλεται στην πρόοδο της Βουλγαρίας στην ένταξη στην Ευρωζώνη και στις επιτυχημένες μεταρρυθμίσεις.

Ο πρωθυπουργός προσθέτει ότι οι διεθνείς εμπειρογνώμονες έχουν παρατηρήσει μια βελτίωση στο προφίλ χρέους της χώρας, ένα αξιόπιστο χαρτοφυλάκιο νομισμάτων και μια καλή πολιτική προϋπολογισμού.

Μέσα σε δύο μήνες, αυτή είναι η δεύτερη έγκυρη διεθνής υπηρεσία που δίνει θετική αξιολόγηση για τη Βουλγαρία , γράφει ο Μπόικο Μπορίσοφ. “Ακόμη μια άλλη διεθνής αναγνώριση της δημοσιονομικής μας πολιτικής μας υποχρεώνει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας και να μην παρεκκλίνουμε από την πορεία”, καταλήγει.

Πηγή: novinite.com

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: