Για να πετύχει μια επιχειρηματική ιδέα και για να εξελίξετε ς την επιχείρησή σας, χρειάζεται, χρόνο, καθαρό μυαλό και συγκέντρωση.

blog_grammatikakis_case-of-epidosis-blog-fixed

Για να πετύχει μια επιχειρηματική ιδέα και για να εξελίξετε ς την επιχείρησή σας, χρειάζεται, χρόνο, καθαρό μυαλό και συγκέντρωση. Πολλοί επιχειρηματίες όμως πνίγονται στο στρες, χάνουν χρόνο, χρήμα και πνευματική δύναμη προσπαθώντας να διαχειριστούν φορολογικά, λογιστικά και νομικά ζητήματα. Έτσι καινοτόμες ιδέες χάνονται και επιχειρήσεις μένουν στάσιμες. 

Αυτό είναι το πρόβλημα που η ομάδα της EPIDOSIS, απο το 1986 αναλαμβάνει να λύσει.

Παρέχοντας σε επιχειρήσεις υψηλής ποιότητας φοροτεχνικές υπηρεσίες, λογιστική, μεταφραστική και νομική υποστήριξη αλλα και καθοδήγηση σε θέματα branding, business και web development προσφέρουμε στους επιχειρηματίες μια γερή βάση πάνω στην οποία μπορούν με σιγουριά να χτίσουν την επιχείρηση τους.

Η ομάδα της επίδοσης με έμπειρους επαγγελματίες και φυσική παρουσία σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία μπορεί να σας βοηθήσει στο να ξεκινήσετε και να αναπτύξετε την επιχείρηση σας νόμιμα, αποτελεσματικά και γρήγορα σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω χώρες. 

Απο την ίδρυση του υποκαταστήματος ως την συμβουλευτική, την νομική και την λογιστική υποστήριξη, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της επαγγελματικης σας κατεύθυνσης όπως την έχετε οραματιστεί. Για να κλείσετε μια δωρεάν συμβουλευτική μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα +30 210 681 0690 ή στην Θεσσαλονίκη +30 2310 477725 για να αναλύσουμε δια ζώσης ή απομακρυσμένα το πλάνο λειτουργίας και ανάπτυξης σας.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.
Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.