Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Expand Your Business – Απέκτησε Business Plan – Marketing Plan – Εξατομικευμένο Φοροσχεδιασμό και εξάπλωσε την επιχείρηση σου

Απέκτησε Business Plan – Marketing Plan

Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι η επιχείρηση είναι μία ιδέα, προσδοκία ή ακόμα και στόχος που απέκτησε ΑΦΜ, έδρα και νομική υπόσταση. Το business plan βρίσκεται ακριβώς πάνω στην στροφή όπου γίνεται η ιδέα… επιχείρηση ή – ακόμα καλύτερα – είναι η διαδρομή από την ιδέα προς τον επιχειρηματικό κόσμο, μία διαδρομή ασφαλής, που γνωρίζει τους κανόνες κυκλοφορίας και δημιουργεί τον δικό της χάρτη.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε επιχείρηση πρέπει να είναι ενήμερη και κατάλληλα προετοιμασμένη για τις γραφειοκρατικές απαιτήσεις, το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό της περιβάλλον, το σημείο προορισμού της και πολλά άλλα.

Μην βάζεις όρια στην επιτυχία της επιχείρησης σου!

Η EPIDOSIS παρέχει ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων υπηρεσιών με έντονο συμβουλευτικό χαρακτήρα που θα καλύψει κάθε πτυχή της επαγγελματικής σας δραστηριότητας. ‘Έτσι, έχουμε καταφέρει να κωδικοποιήσουμε τα βήματα και έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο για την ίδρυση και την ανάπτυξη της εταιρείας σας.

Για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, την αύξηση των πωλήσεων και την μεγιστοποίηση του μεριδίου τους στην αγορά, μπορούν να αξιοποιήσουν τις ολοκληρωμένες λύσεις marketing και ανάπτυξης που προσφέρει η Epidosis. Το μόνο σίγουρο είναι ότι επενδύοντας χρήματα στην διαφήμιση, κερδίζεις χρόνο, πωλήσεις, αναγνωρισιμότητα, και νέους πελάτες!

But first things first!

Με την υπηρεσία του Financial Business Plan powered by EPIDOSIS αξιολογούμε πού βρίσκεται η εταιρεία σας σήμερα, λαμβάνουμε ενημέρωση από εσάς πού θέλετε η επιχείρησή σας να βρίσκεται την επόμενη τριετία, και αναλύουμε αν είναι οικονομικά εφικτό και αποδοτικό, ενώ παράλληλα παρατίθενται ποιες ανάγκες χρηματοδότησης θα προκύψουν ανάλογα με το οικονομικό πλάνο που θα έχει επιλεγεί.

Από το 1986, έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις να ξεκινήσουν αλλά και να αναπτυχθούν στην παγκόσμια αγορά.

Από την άλλη, στην κλίμακα του στοχευμένου marketing, το πρώτο σκαλί είναι να θέσουμε ισχυρά θεμέλια. Ξεκινάμε, χτίζοντας την σχέση σας με τους υποψήφιους πελάτες, θέτοντας ως προτεραιότητα της στρατηγικής μας η δημιουργία μιας ισχυρής online εικόνας που να εμπνέει σιγουριά και ασφάλεια.

Είμαστε η EPIDOSIS και αποστολή μας είναι η ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

Θέλετε να μάθετε αν μπορείτε και εσείς να επωφεληθείτε από το ολοκληρωμένο πακέτο και να αναπτύξετε αύριο την επιχείρηση σας; ΝΑΙ θέλω ραντεβού!

Μπορείτε να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας τηλεφωνικά στο 2310 477 725 (για τα γραφεία της Θεσσαλονίκης) ή στο 210 220 6611 (για τα γραφεία της Αθήνας) ή απλά να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας ΕΔΩ.

 

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Επέκταση Επιδόματος Μητρότητας: Τι Σημαίνει για τις Εργαζόμενες Μητέρες

Η πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επέκταση του επιδόματος μητρότητας σε νέες κατηγορίες εργαζόμενων μητέρων σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή. Με αναδρομική ισχύ από τον