Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Επιστροφή ΦΠΑ σε Βουλγαρική Εταιρεία – Πόσο δύσκολο είναι;

Η διαδικασία επιστροφής ΦΠΑ στην Βουλγαρία είναι απλή, εύκολη και γρήγορη (μόλις σε 45 ημέρες όταν πρόκειται για Ενδοβουλγαρικές Συναλλαγές και σε 60 ημέρες όταν πρόκειται για εισαγωγή από Τρίτες Χώρες), καθώς οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται από την Εφορία είναι στοχευμένοι και πρέπει να ακολουθούν οι επιχειρήσεις μια συγκεκριμένη διαδικασία, ώστε να κυλήσει ομαλά και να δουν τα χρήματα της επιστροφής ΦΠΑ να μπαίνουν στον Τραπεζικό τους Λογαριασμό.

Εάν σας ταλαιπωρούν και σας καθυστερούν διάφορα λογιστικά γραφεία στην Βουλγαρία ή έχετε “χαθεί” στην μετάφραση, μην διστάσετε να μας καλέσετε και να αναλάβουμε ΑΜΕΣΑ την υπόθεση σας.

Τα έμπειρα στελέχη μας, οι ελεγκτές και οι λογιστές στα γραφεία μας, μπορούν να εξετάσουν το Αίτημα Επιστροφής ΦΠΑ της εταιρείας σας και να βρουν την καλύτερη και συντομότερη λύση με γνώμονα την λογιστική ορθότητα και την αποτελεσματικότητα.

Καλέσετε άμεσα στα γραφεία της εταιρείας μας, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ώστε να προγραμματίσουμε μια συνάντηση και να μεταφέρετε το λογιστήριο της Βουλγαρικής εταιρείας σας, σε έναν έμπειρο και ασφαλή συνεργάτη… την εταιρεία Epidosis!

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: