Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Επέκταση Επιδόματος Μητρότητας: Τι Σημαίνει για τις Εργαζόμενες Μητέρες

Η πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επέκταση του επιδόματος μητρότητας σε νέες κατηγορίες εργαζόμενων μητέρων σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή. Με αναδρομική ισχύ από τον Νοέμβριο του 2022, η ρύθμιση περιλαμβάνει πλέον και τις εργαζόμενες σε ΔΕΚΟ, τράπεζες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Πλεονεκτήματα της Επέκτασης:

  • Αυξημένη Οικονομική Υποστήριξη: Οι νέες κατηγορίες εργαζομένων θα μπορούν να επωφεληθούν από το επίδομα μητρότητας.
  • Αναδρομική Ισχύ: Οι μητέρες που εργάζονται σε αυτές τις κατηγορίες θα λάβουν το επίδομα αναδρομικά από τον Νοέμβριο του 2022.
  • Πλήρης Κάλυψη Μητρότητας: Η επέκταση περιλαμβάνει την προστασία της μητρότητας σε τρία επίπεδα: άδεια κύησης και λοχείας, επίδομα γέννησης και επιπλέον άδεια μητρότητας.

Πώς Μπορεί να σας Βοηθήσει η EPIDOSIS

Στην EPIDOSIS, προσφέρουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη για να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε όλα τα δικαιώματα και τα οφέλη που δικαιούστε. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία και να απαντήσουν σε όλες σας τις ερωτήσεις.

 Mάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε από τις νέες ρυθμίσεις και να προστατέψετε τα δικαιώματά σας.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Blog

Βρείτε την Ιδανική Ενεργειακή Λύση με τον Προσωπικό σας Ενεργειακό Σύμβουλο από την EPIDOSIS

Η EPIDOSIS, μέσω των Power Teams, προσφέρει εξατομικευμένες ενεργειακές λύσεις για την επιχείρησή σας. Ο προσωπικός σας ενεργειακός σύμβουλος λύνει τον γρίφο της καταλληλότερης και

Blog

Σχεδιάστε το Μέλλον της Επιχείρησής σας με την EPIDOSIS: Νομική Κάλυψη για Εργαζομένους την Έκτη Ημέρα

Η νέα νομοθεσία για την απασχόληση την έκτη ημέρα της εβδομάδας εισάγει σημαντικές αλλαγές για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν πενθήμερη ή εξαήμερη εργασία. Αυτές οι