Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Διπλασιάζεται o τουρισμός στη Βουλγαρία

Παρουσιάστηκε διπλασιασμός στον αριθμό των τουριστών που επισκέπτονται τη Βουλγαρία πριν από την επίσημη έναρξη της θερινής περιόδου. Επισήμως, η καλοκαιρινή σεζόν στη νότια ακτή της Μαύρης Θάλασσας στη Βουλγαρία ξεκινά την 1η Ιουνίου, αλλά τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν ανοίξει για τους επισκέπτες τον Απρίλιο.

Οι χαμηλές τιμές αναμένεται να παραμείνουν μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα. Επί του παρόντος, οι τουρίστες είναι κυρίως οικογένειες με παιδιά προσχολικής ηλικίας, οι οποίοι δεν εξαρτώνται από τις σχολικές διακοπές, καθώς και τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Περίπου εκατό πτήσεις προσγειώνονται καθημερινά στο αεροδρόμιο του Μπουργκάς. Ο διευθυντής του αεροδρομίου σε ιδιωτικό σταθμό bTV την Κυριακή δήλωσε ότι υπήρξε 40% αύξηση του αριθμού των επιβατών που φθάνουν το Μάιο. Οι τουρίστες προέρχονται κυρίως από τη Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και το Ισραήλ. Επίσης πολλές πτήσεις έχουν προγραμματιστεί να φτάσουν από την Πολωνία και την Τσεχική Δημοκρατία ξεκινώντας από αρχές Ιουνίου .

Σύμφωνα με τους ξενοδόχους, η πρόβλεψη για αύξηση 30% στον αριθμό των Ρώσων τουριστών αυτό το καλοκαίρι δεν θα φέρει την πληρότητα των καταλυμάτων τους , αλλά ελπίζουν αυτό να αντισταθμιστεί από δυτικούς επισκέπτες.

Ξεκινώντας από την 1η Ιουνίου, αστυνομικοί θα τοποθετηθούν σε όλο το μήκος του Sunny Beach για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των τουριστών. Νέα κάμερες ασφαλείας έχουν επίσης τοποθετηθεί στο θέρετρο. Εν τω μεταξύ, οι υπάλληλοι της Επιτροπής για την Προστασία των Καταναλωτών (KZP) έχουν αρχίσει τη διενέργεια επιθεωρήσεων.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας. Με εξειδικευμένη νομική