Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

DIGITAL NOMADS TAXES – ΠΛΗΡΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Τα τελευταία 3 χρόνια πολλά άλλαξαν στον τρόπο εργασίας των εργαζομένων. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση της Qualtrics, το 80% των εργαζομένων που αναζητούν μια νέα δουλειά δήλωσαν ότι είναι σημαντικό η επόμενη δουλειά τους να τους προσφέρει την ευκαιρία να ζήσουν οπουδήποτε. Οι εργοδότες σημείωσαν αυτή την τάση.

Το Spotify λανσάρει ένα moto για εργασία:
«Η δουλειά δεν είναι κάπου που πας, είναι κάτι που κάνεις».
Δίνουμε στους ανθρώπους μας την ελευθερία να εργάζονται εκεί που εργάζονται καλύτερα, όπου και αν είναι αυτό.

Το μοντέλο εργασίας τους, από οπουδήποτε επιτρέπει στους υπαλλήλους, να επιλέξουν πού και πώς θα εργαστούν εντός συγκεκριμένων γεωγραφικών παραμέτρων.

– Τι γίνεται όμως με τους φόρους;
– Τι γίνεται με τη διπλή φορολογία;
– Τι και αν ταξιδεύετε πολύ, πού θα δηλώσετε τα εισοδήματά σας;
– Ποια είναι η καλύτερη φορολογική επιλογή;

Έτσι, πολλά πράγματα που χρειάζεται ένας Digital Nomad για να διαχειριστεί και να απαντήσει σε όλες αυτές τις ειδικές εργασίες.

Εδώ στην Epidosis είμαστε εξειδικευμένοι τα τελευταία 40 χρόνια ως Φοροτεχνικό & Λογιστικό Γραφείο και υποστηρίζουμε τόσους πολλούς πελάτες.

Υποστηρίζουμε ελεύθερους επαγγελματίες και Digital Nomads από όλο τον κόσμο μέσω ειδικών συμβούλων και καλύπτουμε τις ανάγκες τους με οικονομικά αποδοτικές λύσεις, αποτελεσματικές και παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Ο ολοκληρωμένος φορολογικός σχεδιασμός 360 που προσφέρουμε, με μια τεράστια γκάμα βασικών και συμπληρωματικών υπηρεσιών, θα αγκαλιάσει κάθε πτυχή της επιχείρησής σας και θα σας οδηγήσει σταθερά στην κορυφή.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας. Με εξειδικευμένη νομική