Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Διατακτικές Σίτισης

Διατακτικές Σίτισης

Όλο και περισσότερος κόσμος τελευταία, «φλερτάρει» με την ιδέα της παραίτησής του. Η Μεγάλη Παραίτηση είναι εδώ, παρότι υπάρχει ο φόβος της ύφεσης, φαίνεται ότι δεν είναι αρκετός για να «κρατήσει» τους εργαζόμενους στην εργασία τους.

 

Γιατί φεύγουν οι εργαζόμενοι?

 

  • Είναι σαφές ότι οι εργαζόμενοι το 2021 απέκτησαν μεγαλύτερη διαπραγματευτική ισχύ λόγω της μεγάλης ζήτησης.
  • Οι άνθρωποι επιδιώκουν να δουλεύουν όπου τους παρέχεται περισσότερη ελευθερία, όπου βγάζουν περισσότερα χρήματα ή όπου απολαμβάνουν τη δουλειά περισσότερο.
  • Η άνοδος του Πληθωρισμού, οι πιέσεις στο κόστος ζωής θα ωθήσουν τους υπαλλήλους να αναζητήσουν μια άλλη δουλειά που να πληρώνει περισσότερα.
 

Για να μπορέσουμε να αλλάξουμε το Mindset των εργαζομένων, η EPIDOSIS σας προτείνει μια εύκολη και γρήγορη λύση, όπου θα παρέχει στην επιχείρηση σας διπλά οφέλη.

 

Η λύση είναι οι Διατακτικές Σίτισης !!!

Γιατί Διατακτικές Σίτισης?

α) Δεν έχει εισφορές, 

β) Δεν έχει ΦΠΑ η παροχή,

γ) Εκπίπτει 100% από την φορολογία εισοδήματος της εταιρείας,

δ) Δεν επιβαρύνεται φορολογικά ή με εισφορές ο υπάλληλος ,

ε) Το κόστος της προμήθειας είναι 1% επί του κόστους των διατακτικών + ΦΠΑ 24% στο 1%.

στ) Κάρτες Φόρτισης για SUPER MARKET

ι) Μaximum Ποσό Διατακτικής 6,00 € ανά άτομο/μέρα.


Ο υπάλληλος έχει ένα επιπλέον έσοδο, για να αντιμετωπίσει την ακρίβεια στα τρόφιμα, που ο υψηλός πληθωρισμός δημιούργησε.


Η εταιρεία σας έχει διπλό όφελος, έναν ευχαριστημένο υπάλληλο και ένα έξοδο με ανύπαρκτη φορολογική & ασφαλιστική δεινότητα, δηλαδή BONUS στον υπάλληλο χωρίς εισφορές και χωρίς ΦΠΑ!!


Αν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε πληροφορία για τις Διατακτικές σίτισης για να έχετε κορυφαία ποιότητα υποστήριξης, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, το φιλικό και εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Όλη η ομάδα της EPIDOSIS βρίσκεται στη διάθεσή σας .


Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην Φόρμα Επικοινωνίας και να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού όπου θα σας παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο Εξατομικευμένου Φοροσχεδιασμού. Επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να οριστεί η συνάντηση με έναν Σύμβουλο Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της EPIDOSIS.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας. Με εξειδικευμένη νομική