Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

1. Ανάλυση Φόρων στην Ελλάδα

Αναδεικνύουμε τη στρατηγική της επιχείρησης & ευθυγραμμίζουμε την οικονομική εικόνα που παρουσιάζει με τους στόχους της, ώστε να επιτυγχάνεται η οικονομική υγεία και να δρομολογούνται οι απαιτούμενες ενέργειες για την επίτευξή τους.

2. Ανάλυση Ορθής Φορολογικής Εικόνας Επιχειρήσεων σύμφωνα με το νέο Φορολογικό Νόμο

Χρηματοοικονομική ανάλυση σχετικά με το που πηγαίνει η εταιρεία, ποια είναι η κερδοφορία της, πως αυτό μπορεί να αλλάξει ή να ενισχυθεί, ποιο είναι το πραγματικό σας ταμείο και πως θα μπορούσατε να έχετε πρόσβαση σε επιδοτήσεις, τράπεζες και επενδυτές μέσω της οικονομικής σας υγείας ώστε η επιχείρησή σας να αποτελεί έναν ορθό φορολογικά οργανισμό.

3. Συγκριτικός Πίνακας Φορολόγησης στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (CY // BG)

Ανάλυση του συγκριτικού πίνακα που απεικονίζει τις φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις, καταλήγοντας στο καθαρό εισόδημα του επιχειρηματία μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας.

4. Έλεγχος & Αξιολόγηση Επιλεξιμότητας Επιχειρήσεων σε Αναπτυξιακά Προγράμματα μέσω ΕΣΠΑ

Σύνταξη και παρακολούθηση επενδυτικών σχεδίων που υπάγονται σε δράσεις ΕΣΠΑ μέχρι την επιτυχή υλοποίησή τους.

5. Προτάσεις Οικονομικής Αναδιάρθρωσης για είσπραξη Κεφαλαίων (Δανείων) από το Ταμείο ανάκαμψης

Σύνταξη, παρακολούθηση και αξιολόγηση του αναπτυξιακού σας σχεδίου σε τραπεζικά ιδρύματα της επιλογής σας μέχρι την έγκριση και εκταμίευση των χρηματοδοτήσεων.

 

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη Φόρμα Επικοινωνίας  ή να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Newsletter

Υπ. Εσωτερικών: Ειδικές άδειες στο Δημόσιο για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος στις Ευρωεκλογές

Δημοσιεύθηκε η εγκύκλιος ΔΙΔΑΔ/Φ.69/255/οικ.9685/2024, με τίτλο: «Μη αναστολή υπηρεσιακών μεταβολών και χορήγησης κανονικών αδειών ενόψει των Ευρωεκλογών –Διευκολύνσεις για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος».   Με