Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Case for Cyprus

Γιατί να ξεκινήσω ή να μεταφέρω την έδρα της επιχείρησης μου στην Κύπρο;

Θεωρείται on-shore εταιρεία και απολαμβάνει όλα τα προνόμια μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. O φορολογικός συντελεστής για τα κέρδη των εταιρειών είναι σταθερά 12,5%. Ενώ ο μερισματικός φόρος είναι μηδενικός. Διαθέτει ένα σταθερό νομικό και φορολογικό περιβάλλον, ελάχιστα γραφειοκρατικά εμπόδια, θωρακισμένο τραπεζικό σύστημα και συνεχώς αναπτυσσόμενες υποδομές.

Επιπλέον, α εισοδήματα από μερίσματα, τα κέρδη από μόνιμες εγκαταστάσεις στο εξωτερικό και οι διεθνείς συναλλαγές εξαιρούνται από το φόρο όπως επίσης και για πολλούς άλλους λόγους που κάνουν την Κύπρο να εμπνέει εμπιστοσύνη στους διεθνείς επενδυτές και στις εγχώριες επιχειρήσεις ώστε να επενδύσουν, να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν ανεπηρέαστοι.

Πέρα όμως από το γιατί πρέπει να μιλήσουμε και για το πως.

 

Στην EPIDOSIS με πολυετή εμπειρία στην ίδρυση εταιρειών στην Κύπρο και με καταρτισμένο προσωπικό που στεγάζεται φυσικά και στις δύο χώρες μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας εύκολα, γρήγορα και νόμιμα.

 

Με ολοκληρωμένη Λογιστική υποστήριξη από τα έμπειρα στελέχη μας, και εξατομικευμένο φοροσχεδιασμό βασισμένο στη συνδυαστική φορολογική νομοθεσία της Ελλάδας και της Κύπρου και πλήρη Νομική κάλυψη σε οτιδήποτε άπτεται του εμπορικού και εταιρικού δικαίου. Η λήψη αποφάσεων γίνεται από την Κύπρο και όχι την Ελλάδα ενώ αναλαμβάνουμε την άρτια εκπαίδευση των στελεχών σας για την ορθή έκδοση των τιμολογίων και παραστατικών που θα εκδίδει η εταιρεία σας.

 

 

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην Φόρμα Επικοινωνίας και να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού. Επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να οριστεί μία συνάντηση.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Επέκταση Επιδόματος Μητρότητας: Τι Σημαίνει για τις Εργαζόμενες Μητέρες

Η πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επέκταση του επιδόματος μητρότητας σε νέες κατηγορίες εργαζόμενων μητέρων σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή. Με αναδρομική ισχύ από τον