Η άλλη πλευρά του δρόμου.. Για έναν επιχειρηματία στη χώρα μας!

epidosis blog

Κάθε επιχειρηματίας στη χώρα μας προσπαθεί να κάνει cross-check πολλές και διαφορετικές πληροφορίες που στην καθημερινότητά τους είναι αλληλοσυγκρουόμενες όπως και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν.

Στο βωμό του χρήματος υπάρχουν ερμηνείες του Νόμου που καθιστούν μία διαδικασία υλοποιήσιμη ή ασύμφορη να υλοποιηθεί. Σε κάθε περίπτωση η σύσταση μιας εταιρείας στο εξωτερικό και ταυτόχρονα η ίδρυση ενός ελληνικού υποκαταστήματος της αλλοδαπής εταιρίας είναι η άλλη πλευρά του δρόμου για έναν επιχειρηματία που αναζητά διέξοδο στα προβλήματα του.

Ξεκάθαρα δεν είναι θέμα αφήγησης καθώς θα πρέπει εκτός από την λογιστική μας ιδιότητα να υποστηρίξουμε το νόμο και την ερμηνεία του έχοντας ως βάση την ελεγκτική διαδικασία της λογιστικής. Εμπιστευόμαστε την τήρηση της διαδικασίας για τις αλλοδαπές εταιρείες έχοντας γνώση κατάρτιση και επιστημονικότητα.

Θα το διαπιστώσετε άμεσα κλείνοντας μία συνάντηση στα πολυτελή γραφεία μας στο Χαλάνδρι ή στην Καλαμαριά με τους εξειδικευμένους λογιστές – δικηγόρους – manager της Epidosis.

We got the Rules!

Свържете се директно с опитния екип на EPIDOSIS в 2310 477725 & 210 726 4080 или си запишете среща по-долу.

Анонимен 200 × 40 px 80 × 40 px 1

Оставете коментар

Трябва да сте влезли в системата, за да публикувате коментар.
предпочитания за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, браузърът ви може да съхранява информация за различни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените настройките си за поверителност. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои бисквитки може да доведе до ограничаване на функционалността на уебсайта.