Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Η άλλη πλευρά του δρόμου.. Για έναν επιχειρηματία στη χώρα μας!

Κάθε επιχειρηματίας στη χώρα μας προσπαθεί να κάνει cross-check πολλές και διαφορετικές πληροφορίες που στην καθημερινότητά τους είναι αλληλοσυγκρουόμενες όπως και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν.

Στο βωμό του χρήματος υπάρχουν ερμηνείες του Νόμου που καθιστούν μία διαδικασία υλοποιήσιμη ή ασύμφορη να υλοποιηθεί. Σε κάθε περίπτωση η σύσταση μιας εταιρείας στο εξωτερικό και ταυτόχρονα η ίδρυση ενός ελληνικού υποκαταστήματος της αλλοδαπής εταιρίας είναι η άλλη πλευρά του δρόμου για έναν επιχειρηματία που αναζητά διέξοδο στα προβλήματα του.

Ξεκάθαρα δεν είναι θέμα αφήγησης καθώς θα πρέπει εκτός από την λογιστική μας ιδιότητα να υποστηρίξουμε το νόμο και την ερμηνεία του έχοντας ως βάση την ελεγκτική διαδικασία της λογιστικής. Εμπιστευόμαστε την τήρηση της διαδικασίας για τις αλλοδαπές εταιρείες έχοντας γνώση κατάρτιση και επιστημονικότητα.

Θα το διαπιστώσετε άμεσα κλείνοντας μία συνάντηση στα πολυτελή γραφεία μας στο Χαλάνδρι ή στην Καλαμαριά με τους εξειδικευμένους λογιστές – δικηγόρους – manager της Epidosis.

We got the Rules!

Επικοινωνήσετε άμεσα με την έμπειρη ομάδα της EPIDOSIS στο 2310 477725 & 210 726 4080 ή κλείστε ραντεβού παρακάτω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Επέκταση Επιδόματος Μητρότητας: Τι Σημαίνει για τις Εργαζόμενες Μητέρες

Η πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επέκταση του επιδόματος μητρότητας σε νέες κατηγορίες εργαζόμενων μητέρων σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή. Με αναδρομική ισχύ από τον