Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Άψογη Διαχείρησης Μισθοδοσίας

Η εμπειρία των στελεχών του τμήματος Μισθοδοσίας της EPIDOSIS σχετικά με εργατικά και ασφαλιστικά θέματα, εγγυάται την άψογη διαχείριση μισθοδοσίας, με αμεσότητα και εχεμύθεια.

Τι αναλαμβάνουμε στην ΕPIDOSIS

 

• Λύσεις Μισθοδοσίας και Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού φτιαγμένες αποκλειστικά πάνω στις ανάγκες της δική σας εταιρείας.

 

• Υπηρεσίες Μισθοδοσίας.

 

• Για πάνω από 30 χρόνια συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις όλων των κλάδων, και γνωρίζουμε τα εργασιακά θέματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε.

 

• Τι χρειάζεστε ώστε να διασφαλίσετε τα συμφέροντα σας, ενώ ταυτόχρονα να έχετε άριστες σχέσεις με τους εργαζομένους σας.

 

Υπολογισμός & Έκδοση Μισθοδοσίας

από την EPIDOSIS

Η εξειδίκευσή μας εκτείνεται σε κάθε μορφή απασχόλησης (πλήρους, μερικής, εκ περιτροπής, τεκμαρτα, bonus, πρόσθετες αποδοχές), κάθε ειδικότητας εργαζομένου και αντικειμένου της επιχείρησης. Αυτό αποτελεί εγγύηση ορθότητας για την επιχείρηση σας.


Αναλαμβάνουμε την κατάθεση όλων των ασφαλιστικών και λοιπών υποχρεώσεων του Εργοδότη (ΑΠΔ, ΦΜΥ, ΤΑΜΕΙΑ κτλ). Παρακολουθούμε τα ωράρια, ρεπό, άδειες, ασθένειες και λοιπά διαδικαστικά της απασχόλησης.

Συμβουλευτική απο τα έμπειρα Στελέχη της EPIDOSIS στην Εργατική Νομοθεσία

Δαιδαλώδης, με χιλιάδες νομοθετήματα σε ισχύ, αυστηρή και χωρίς καμία επιείκεια στο λάθος. Πνεύμα τιμωρητικό και εισπρακτικό για τον εργοδότη. Η επιχείρηση σας χρειάζεται ένα σύμβουλο με ουσιαστική γνώση της νομοθεσίας αλλά και με μακρά εμπειρία στην ερμηνεία και στην εφαρμογή της.

 

Δική μας δουλειά είναι να σας δίνουμε την ευελιξία που χρειάζεστε μέσα στο
πλαίσιο του Νόμου, ώστε να μπορείτε να λειτουργείτε την επιχείρηση σας
με τον πλέον αποδοτικό και συμφέρον για εσάς τρόπο.

 

Καθοδήγηση με έντονη Συμβουλευτική απο την EPIDOSIS στη διαχείριση προβλημάτων με το προσωπικό σας

Η εργασιακή σχέση δεν είναι πάντα ρόδινη, πολλές φορές δημιουργούνται διενέξεις.

Αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας τρομάζει, όμως σίγουρα θα πρέπει να σας βρει προετοιμασμένους. Ως γνωστό “κάλλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν”.

 

Δική μας δουλειά είναι να έχουμε προνοήσει για μια τέτοια συνθήκη, ώστε να αποφύγετε καταγγελίες, δικαστήρια και παρόμοιες ενέργειες ενώ ταυτόχρονα θα σας καθοδηγούμε στην διαπραγμάτευση ή θα την αναλάβουμε για λογαριασμό σας.

 

ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ & Διαχείριση Εγγράφων Απασχόλησης

Η απασχόληση και η τήρηση της εργατικής νομοθεσίας είναι γραφειοκρατική. Με αυστηρές προθεσμίες και πολύ τσουχτερά πρόστιμα, εάν δεν τηρηθούν τα απαιτούμενα.

 

 

Αναλαμβάνουμε την σύνταξη και κατάθεση κάθε εγγράφου απαραίτητου για τη νομοθεσία, αλλά και για την διασφάλιση της επιχείρησης σας έναντι προστίμων και διενέξεων.

 

 

Εκπροσώπηση από εξειδικευμένους στην Ασφαλιστική & Εργατική Νομοθεσία Συμβούλους της EPIDOSIS σε δημόσιους φορείς

Στην περίπτωση επιτόπιου ή τακτικού ελέγχου ή καταγγελίας στον ΕΦΚΑ ή στο ΣΕΠΕ σας παρέχουμε υποστήριξη εκπροσώπησης με τους φορείς. Στην περίπτωση δικαστικής διένεξης, παρέχουμε νομική υποστήριξη. 

 

 

Γιατί στην ΕPIDOSIS

• Η έντονη, επιστημονική  ενασχόληση μας με την Εργατική Νομοθεσίας μας καθιστά Ειδικούς στο αντικείμενο και όχι απλά γνώστες.

 

 Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας δίνει την δυνατότητα εκμηδενισμού λαθών και παραλείψεων που επιφέρουν πρόστιμα.

 

 Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας στον χειρισμό εργασιακών θεμάτων μας δίνουν την ικανότητα να βρίσκουμε και να προσφέρουμε στην επιχείρηση λύσεις που εφαρμόζονται.

 

 Θεωρούμε ότι η προσωπική επαφή είναι το σημαντικότερο θέμα στην συμβούλευση του εργοδότη. Η ταχύτητα και η αμεσότητα είναι ζητούμενα που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

 

 Η στενή επαφή μας όλα αυτά τα χρόνια με τους δημόσιους φορείς μας έχει εξοπλίσει με τη “ματιά του ελεγκτή”, απαραίτητη για την διασφάλιση της επιχείρησης σας και στη διαχείριση ελέγχων.

 

 Συνεργαζόμαστε 30 χρόνια με επιχειρήσεις & εργοδότες. Πλέον μιλάμε την ίδια γλώσσα.Γνωρίζουμε τις ανάγκες, διασφαλίζουμε τις εταιρίες, συμβάλλουμε ενεργά στην δημιουργία καλού κλίματος εντός.

 

 

 

 

 

Οφέλη & Πλεονεκτήματα για την επιχείρηση σας

• Παίρνετε Σωστές αποφάσεις για τη Διοίκηση και τη Διαχείριση του Προσωπικού. Ενισχύετε το κλίμα Εμπιστοσύνης, Αξιοκρατίας, Πιστότητας.


 Διασφαλίζετε την επιχείρηση σας από οικονομικές επιπτώσεις λαθών και παραλείψεων που σχετίζονται με την άγνοια του Νόμου και την έλλειψη εμπειρίας.


 Νιώθετε σίγουροι και ασφαλείς απέναντι σε επιτόπιους και τακτικούς ελέγχους που θα δεχτεί η επιχείρηση σας αναπόφευκτα.


 Μειώνετε το εργοδοτικό κόστος. Βρίσκετε λύσεις απασχόλησης που εξυπηρετούν τις λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησης σας.


 Εξυπηρετείστε άμεσα, κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, εξοικονομείτε χρόνους. Οργανώνετε την απαιτούμενη από το Νόμο γραφειοκρατία εύκολα και αποδοτικά.


 Διαθέτετε έναν Ειδικό Σύμβουλο που μεριμνά για την Διασφάλιση των Δικαιωμάτων και την Κατοχύρωση των Συμφερόντων της Επιχείρησης σας.


Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Tο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα κάθε εταιρίας εξαρτάται, ολοένα και περισσότερο, από τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτή. Το μεγάλο στοίχημα των εταιριών είναι η στελέχωση με Ανθρώπους που θα ενστερνιστούν το όραμα τους και θα συμβάλλουν ενεργά στην επίτευξη του.

 

Έχει αποδειχθεί ότι οι εταιρείες που διοικούν αποτελεσματικά τους ανθρώπους τους υπερτερούν έναντι των υπολοίπων του κλάδου τους, πραγματοποιώντας υψηλότερες επιδόσεις παραγωγικότητας και κερδοφορίας.

 

 

 

 

 

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην Φόρμα Επικοινωνίας και να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού. Επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να οριστεί μία συνάντηση.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Επέκταση Επιδόματος Μητρότητας: Τι Σημαίνει για τις Εργαζόμενες Μητέρες

Η πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επέκταση του επιδόματος μητρότητας σε νέες κατηγορίες εργαζόμενων μητέρων σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή. Με αναδρομική ισχύ από τον