Άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού στη Βουλγαρία – Αποδέσμευση Ελληνικού Λογαριασμού

epidosis logo

Άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού στη Βουλγαρία

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν δεσμευτεί πάρα πολλοί Εταιρικοί Τραπεζικοί Λογαριασμοί στην Ελλάδα και έχουν κατασχεθεί χρηματικά ποσά για οφειλές σε Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία.

Επιχειρηματίες βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς πέρα από την δέσμευση των τραπεζικών διαθεσίμων τους, έχουν παγώσει όλες οι εμπορικές συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω τραπέζης. Ενώ έχουν να λαμβάνουν υπόλοιπα από πελάτες τους και στην συνέχεια να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους, αναγκάζονται να σταματήσουν την όποια κατάθεση πάει να τους γίνει, αφού θα καταλήξουν στις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς το Δημόσιο.

Η εταιρεία Epidosis βασιζόμενη στην εμπειρία της που προέρχεται από τον Φοροσχεδιασμό εταιρειών στο εξωτερικό, σας προτείνει τη λύση!

Αναλαμβάνουμε το Άνοιγμα Ευρωπαϊκού Λογαριασμού Όψεως της Ελληνικής σας εταιρείας στην Βουλγαρία, σε πολυεθνική τράπεζα, χωρίς δεσμεύσεις και κατασχέσεις απ’ το Δημόσιο και χωρίς Capital Controls, αφού πλέον θα ανήκετε στο καθεστώς των ξένων τραπεζών.

Την διαδικασία την αναλαμβάνουν τα έμπειρα στελέχη μας και μέσα σε λίγες μέρες με όλα τα Νομιμοποιητικά Έγγραφα της εταιρείας σας, ανοίγουμε Λογαριασμό Όψεως σε EURO, χωρίς δεσμεύσεις, κατασχέσεις και Capital Controls. Σας δίνουμε άμεσα:

  • IBAN εταιρικού λογαριασμού
  • Κωδικούς Internet Banking
  • Κάρτα και PIN για το ATM για ανάληψη χρημάτων απ’ την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Στην συνέχεια κάνετε όλες τις πληρωμές σας, τα εμβάσματα, σας μεταφέρουν χρήματα οι πελάτες σας και γενικά έχετε πλήρη διαχείριση, όπως στην Ελλάδα.

Τα στελέχη της Epidosis σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουν να σας ενημερώσουν πλήρως για τα δικαιολογητικά και την διαδικασία που απαιτείται ώστε σε λίγες μέρες να έχετε έναν ολοκαίνουργιο Τραπεζικό Λογαριασμό για την εταιρείας σας!

Καλέστε μας άμεσα ώστε να δώσουμε μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας και να σας ωθήσουμε να ασκήσετε απερίσπαστοι το επιχειρείν!

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.
Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.